Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Tweedehands Kinderfietsen

Tweedehands kinderfietsen

Werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Webshopbestellingen kunnen daarom niet afgehaald worden in de winkel.

Koop uw tweedehands kinderfiets online bij Profile de Fietsspecialist. Met meer dan 1000 tweedehands fietsen heeft u een ruime keuze voor de aanschaf van uw nieuwe tweedehands kinderfiets. Maak gebruik van de filters links in ons menu om de perfecte fiets te vinden die bij u of uw kind past. Alle fietsen worden aangeboden in een van onze aangesloten winkels. U kunt de fiets gemakkelijk online bestellen of ophalen in de winkel waar de fiets staat.

Filteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

  • Kinderfiets | 3 maanden dealergarantie

    € 225,00

  • Kinderfiets |

    € 150,00

  • Kinderfiets |

    € 139,00

Filteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Iedereen herinnert zich wel zijn of haar eerste fiets. Een stoere jongensfiets of een vrolijke meisjesfiets, de eerste fiets onthoud je. Naast dat de fiets mooi of stoer is moet hij natuurlijk ook tegen een stootje kunnen. Al onze tweedehands kinderfietsen zijn hartstikke veilig en worden speciaal afgesteld voor uw kindje. U kunt de kinderfietsen gemakkelijke online bestellen en laten thuisbezorgen. Wilt u liever de fiets eerst bekijken of een proefrit maken? Kom dan langs in de winkel waar de fiets staat.