▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Tweedehands BMX fietsen

Tweedehands BMX fietsen

Werkplaatsen open. Aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd of je kan ze afhalen bij jouw winkel.

Koop uw tweedehands BMX fiets bij Profile de Fietsspecialist en weer verzekerd van een betrouwbare en veilige BMX. Laat uw nieuwe tweedehands fiets gemakkelijk thuisbezorgen of haal hem gratis op in een van onze winkels.

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

  • BMX-fiets |

    € 145,00

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

soorten BMX fietsen

BMX fietsen zijn er in twee soorten; Freestyle BMX en Race BMX. Freestyle BMX fietsen worden voornamelijk gebruikt voor street, park en dirt mee te rijden. Freestyle BMX fietsen kunnen gebouwd worden van verschillende soorten materialen, maar zijn vaak gemaakt van chromoly staal en hi-ten. Ze zijn over het algemeen zeer sterk gemaakt, dit maakt ze stevig tijdens stunts en sprongen. Race BMX fietsen zijn voornamelijk ontworpen voor het rijden van circuits. Ze zijn licht en tegelijkertijd stevig om zo lekker te kunnen racen. Kom eens langs voor een proefrit in de winkel waar de fiets staat. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de fiets thuis te laten bezorgen.