Wij bezorgen nieuwe fietsen nu ook GRATIS bij je thuis!

Met meer dan 100 Profile 'de Fietsspecialist' winkels in Nederland en België, is uw vertrouwde fietswinkel altijd in de buurt. In al die winkels zijn we je graag van dienst en wil je online winkelen dan ben je bij ons ook op het juiste adres. Jouw eigen fietswinkel zorgt er bij een bestelling op onze webshop voor dat alle producten netjes bij u thuis bezorgd worden.

Jouw nieuwe fiets gratis thuisbezorgd

De fiets van jouw dromen gevonden op onze webshop? Fijn! Na het bestellen van de fiets neemt de door jou geselecteerde winkel contact met je op voor het maken van een afspraak om de fiets bij jou thuis te bezorgen. Bij de bezorging nemen wij de tijd om je wegwijs te maken met je nieuwe fiets. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het zadel voor op de juiste hoogte wordt gezet en dat al jouw vragen beantwoord worden. Als we weer vertrekken dan ben je klaar om van je nieuwe fiets te genieten.

Om je extra van dienst te zijn in deze tijd, bezorgen we je nieuwe fiets in Nederland GRATIS thuis. Voorwaarde is wel dat je de dichtstbijzijnde Profile 'de Fietsspecialist' winkel kiest.

Bezorging outlet en tweedehands fietsen

De fietsen die vallen onder de categorie outlet of tweedehands fietsen kan je zonder bijkomende verzendkosten bestellen en afhalen in de winkel die de fiets aanbiedt. Heb je liever dat de fiets bij je thuisbezorgd wordt? Heel begrijpelijk. Voor het afleveren van outlet en tweedehands fietsen brengen wij de volgende bedragen in rekening:

  • Nederland: € 29,95
  • Waddeneilanden: € 55,-
  • België: € 49,95

Tweedehands fietsen worden door de transporteur van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur bezorgd. Zodra de Profile 'de Fietsspecialist' winkel jouw order heeft ontvangen, ontvang je een e-mail met daarin de geplande leverdatum. Wij streven er naar om je fiets binnen 7 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Dynamo Retail Group of de geselecteerde Profile 'de Fietsspecialist' winkel is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen.

LET OP: Wanneer je in het weekend of op maandag een outlet of tweedehands fiets bestelt, kan het zijn dat je bestelling pas op dinsdag wordt verwerkt. Dit omwille van sluitingsdagen.

Thuisbezorgen van kleding, onderdelen en accessoires

Ook vrijwel alle onderdelen en accessoires kunnen worden thuisbezorgd als je in Nederland of België woont. Als je na ontvangst vragen hebt over het aangekochte product dan kan je natuurlijk terecht bij je eigen fietswinkel. Een aankoop groter dan € 50,- wordt gratis bezorgd. Indien het totaalbedrag aan onderdelen of accessoires minder is dan € 50,- brengen wij de volgende bedragen in rekening: 

  • Nederland: € 4,95 
  • België: € 6,95

Afhalen bij jouw favoriete Profile 'de Fietsspecialist winkel
En uiteraard ben je altijd welkom om de producten op te komen halen in een winkel naar keuze. Onze specialisten kunnen je dan direct voorzien van advies.