Lichtcheck


Sparta d-RULE

De d-RULE bewijst dat mobiliteit in de stad beter kan. Deze moderne en innovatieve e-bike geeft je woon-werkrit net wat extra power. De d-RULE is een superslimme elektrische fiets die de ultieme power geeft aan jouw rit. Deze moderne e-bike is voorzien van de nieuwste technologische snufjes zoals de innovatieve verlichting. De d-RULE beschikt over een krachtige Bosch middenmotor. Deze e-bike is robuust, stoer, onderscheidend en ontworpen met aandacht voor veiligheid. De d-RULE ENERGY is uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar 2022’ in de categorie 'urban'. De overige modellen uit de d-RULE serie van Sparta zijn de d-RULE FIT en de d-RULE ULTRA.

E-bike van het jaar!

De d-RULE ENERGY in het kort:

  • Modern en strak uiterlijk
  • Innovatieve verlichting
  • Krachtige Bosch motor
  • Betrouwbare schijfremmen

Op het gebied van innovatie, rijgedrag, comfort, veiligheid, gebruikte materialen, styling en prijs-kwaliteitverhouding wist de Sparta d-RULE ENERGY hoge ogen te gooien bij de vakjury van de RAI vereniging. Daarbij werd deze fiets uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar 2022’ in de categorie 'urban'. De ‘urban x-factor’ gaf daarbij de doorslag!

Modern uiterlijk

Zowel de kabels als de accu zijn netjes weggewerkt in het frame, wat deze e-bike een extra modern en strak uiterlijk geeft. Met het strakke en robuuste ontwerp is de d-RULE ENERGY op en top urban.

De modellen

n:LIGHT

Met de nieuwe Sparta n:LIGHT verlichting val je zeer goed op in het donker. Dankzij deze innovatieve verlichting bestaande uit 6 lichtelementen en een heldere bundelverlichting, zien medeweggebruikers je al van mijlenver aankomen! Het geheel is geïntegreerd in de voorvork voor een extra modern en strak uiterlijk.