▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

PROFILE 'DE FIETSSPECIALIST'... DAAR MAG JE MÉÉR VAN VERWACHTEN

Profile 'de Fietsspecialist' is een van de grootste en meest bekende keten van rijwielspeciaalzaken in Europa. In de ca. 100 winkels in Nederland biedt Profile 'de Fietsspecialist' een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Ook kunt u nu online uw aankopen doen. Laat u inspireren door onze nieuwe collectie! Wij van Profile ‘de Fietsspecialist’ houden van ons vak. We streven er dan ook naar om voor u die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren we in onze winkels een selectie fietsen die garant staat voor puur kwaliteit.

Voor iedereen een fiets

In onze ruime fietsencollectie vindt u gegarandeerd een fiets die bij u past. Het aanbod is gevarieerd en actueel: van allround fietsen tot hybride modellen, de nieuwste elektrische fietsen en natuurlijk een kwalitatieve collectie voor kinderen. Wat uw eisen op fietsgebied ook zijn, er zijn mogelijkheden genoeg.

Altijd de beste service

Een echte specialist geeft altijd meer. Een topassortiment alleen is niet voldoende. Profile ‘de Fietsspecialist’ garandeert u daarom ook het beste advies en uitgebreide service. We staan altijd voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop. Zo kunt u een proefrit maken, is er een uitgebreid servicepakket bij aankoop van een fiets, hebben we een landelijk dekkend netwerk reparatiepunten, krijgt u een leenfiets tijdens reparaties en bieden wij een ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. Al deze zekerheden: dat fietst niet alleen extra lekker, maar vooral ook zorgeloos en veilig.

Onze A-merken

Om onze kwaliteit en topservice te kunnen blijven garanderen werken wij samen met absolute topmerken. Merken die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en continu streven naar het beste. Want van echte toppers mag je méér verwachten.Profile ‘de Fietsspecialist’ is onderdeel van Dynamo Retail Group B.V.

Dynamo Retail Group B.V.
Spaceshuttle 22
3824 ML Amersfoort
www.dynamoretailgroup.com

Tel: +31 (0)33 - 45 45 945
E-mail: klantenservice@profiledefietsspecialist.nl

Kvk Amersfoort: 61341509

Betalingsverkeer verloopt via Dynamo Retail B.V.

Dynamo Retail B.V.

Spaceshuttle 22
3824 ML Amersfoort

KvK Amersfoort: 20069573
BTW: NL006773072B01
IBAN: NL56INGB0662812913
BIC: INGBNL2A