Zakelijk

Heb je een tweewielerspeciaalzaak of wil je een fietsenwinkel starten / overnemen?

Word dan lid van Profile 'de Fietsspecialist', dé succesformule van en voor zelfstandige fietsenwinkels in Nederland.  Bij Profile 'de Fietsspecialist' winkels staat vakmanschap en service hoog in het vaandel. Met kwalitatief goede dienstverlening en een herkenbare winkelformule streven wij samen met jou naar lokaal marktleiderschap in je eigen marktgebied.
Met Profile 'de Fietsspecialist' sta je sterker in de markt

  • een hogere omzet 
  • een beter rendement  
  • behoud van je zelfstandigheid  
  • inspraak in het beleid via commissies  
  • unieke bundeling van jarenlange retailkennis  
Het nieuwe ondernemen waarbij je weet wat je kwaliteiten zijn én wat je nodig hebt om jouw consument aan te spreken. Deze goed geïnformeerde consument stelt hoge eisen aan service en kwaliteit. Profile 'de Fietsspecialist' ondernemers kennen hun eigen kwaliteiten en vullen dit aan met de dienstverlening van Profile 'de Fietsspecialist'. Bij interesse kun je contact opnemen met het hoofdkantoor voor meer informatie.

Samenwerking 
Wilt u informeren naar de mogelijkheden voor joint promotions met Profile 'de Fietsspecialist'? Neem dan contact op met onze marketing afdeling via marketing@dynamoretailgroup.com.  

Cadeaupas 
Het is mogelijk om Profile ‘de Fietsspecialist’ cadeaupassen aan te schaffen voor een actie die je voor je eigen bedrijf wilt voeren.

Sponsoring 
Profile Nederland heeft ervoor gekozen om de HomeRide te ondersteunen. Voor overige doelen is helaas geen budget voor sponsoring meer beschikbaar.  

Bedrijfsfietsen: leasen en huren
Profile 'de Fietsspecialist' heeft veel ervaring met het introduceren en begeleiden van bedrijfsfietsenplannen binnen bedrijven. Met onze professionele ondersteuning verloopt ook de administratieve afhandeling erg soepel. In onze winkels meten we uw werknemers een perfect passende fiets aan. Daarbij kunnen zij kiezen uit ons uitgebreide assortiment A-merkfietsen. Uiteraard beschikken we ook over moderne werkplaatsen waar we onderhoudsbeurten en reparaties professioneel uitvoeren. Er zijn diverse mogelijkheden voor het leasen of huren van een fiets. Neem hiervoor contact op met een Profile winkel.