Werken bij Profile ‘de Fietsspecialist’

Werken in een fietsenwinkel

Lijkt het je leuk om bij Profile ‘de Fietsspecialist’ te werken? Onze fietsenwinkels hebben altijd wel een vacature openstaan voor een baan als (leerling) monteur/technicus (de vroegere 'fietsenmaker'), verkoper of winkelmedewerker. 

Ben je handig met het sleutelen aan fietsen of weet je veel over e-bikes en e-bikesystemen? Ben je een verkooptalent en kun je goed luisteren naar de wensen en behoeftes van de klant? Dan staat er altijd wel een vacature open bij één van onze Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels. Ook als je het vak van fietsmonteur graag wilt leren -jong of oud- je bent welkom voor een parttime of fulltime baan in onze fietsenwinkels. Zowel mannen als vrouwen worden uitgenodigd om te solliciteren.

Openstaande vacatures

Kijk hier of er een vacature bij jou in de buurt is, of informeer bij één van onze Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels.


Open sollicitatie

Wil je graag werken bij Profile ‘de Fietsspecialist’, maar is er geen passende vacature? Neem dan contact op met de winkel bij jou in de buurt.

Openstaande vacatures hoofdkantoor

Profile ‘de Fietsspecialist’ is onderdeel van Dynamo Retail Group. Met de formules Bike Totaal, Profile ‘de Fietsspecialist’ en een inkoopcombinatie vertegenwoordigt de organisatie ruim 840 winkels in Nederland, België en Duitsland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort. Klik op de button om de openstaande vacatures bij ons hoofdkantoor te bekijken.


Vacatures Dynamo Retail Group


Download hier het sollicitatiebeleid van Dynamo Retail Group.