Waardering service: 9
Thuisbezorgd in NL en BE
Meer dan 100 winkels
Jouw winkel:

Over Profile 'de Fietsspecialist'

Winkelformule

Profile 'de Fietsspecialist' is een van de grootste en meest bekende ketens van rijwielspeciaalzaken in Europa. In de ca. 100 winkels in Nederland biedt Profile 'de Fietsspecialist' zowel in de winkels als online een ruim en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding.  

Wij van Profile ‘de Fietsspecialist’ houden van ons vak. We streven er dan ook naar om voor jou die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren we in onze winkels een selectie fietsen die garant staan voor pure kwaliteit.

Voor iedereen een fiets
In onze ruime fietscollectie van merken als Sparta, Koga, Gazelle, Cortina, Dutch ID en Batavus vind je gegarandeerd een fiets die bij je past. Het aanbod is gevarieerd en actueel: van allround fietsen tot hybride modellen, de nieuwste elektrische fietsen en natuurlijk een kwalitatief goede collectie voor kinderen. Wat je eisen op fietsgebied ook zijn, er zijn mogelijkheden genoeg.  

Altijd de beste service
Een echte specialist geeft altijd meer. Een topassortiment alleen is niet voldoende. Profile ‘de Fietsspecialist’ garandeert ook het beste advies en uitgebreide service. We staan altijd voor je klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Zo kun je een proefrit maken, is er een uitgebreid servicepakket bij aankoop van een fiets, hebben we een landelijk dekkend netwerk reparatiepunten, krijg je een leenfiets tijdens reparaties en bieden wij een ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. Al deze zekerheden: dat fietst niet alleen fijn, maar vooral ook zorgeloos en veilig.  

Onze A-merken
Om onze kwaliteit en topservice te kunnen blijven garanderen, werken wij samen met absolute topmerken. Merken die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en continu streven naar het beste. Want van Profile ‘de Fietsspecialist’ mag je méér verwachten.  

Hoofdkantoor 

Profile ‘de Fietsspecialist’ is onderdeel van Dynamo Retail Group, de snelst groeiende retailorganisatie in de tweewielerbranche. 

Dynamo Retail Group B.V.
Spaceshuttle 22
3824 ML Amersfoort   
KvK Amersfoort: 61341509   

Tel: +31 (0)33 - 45 45 945  
E-mail: klantenservice@profiledefietsspecialist.nl

Betalingsverkeer verloopt via Dynamo Retail B.V.

Dynamo Retail B.V.
Spaceshuttle 22   
3824 ML Amersfoort   

KvK Amersfoort: 20069573
BTW: NL006773072B01   
IBAN: NL56INGB0662812913    
BIC: INGBNL2A