HomeRide en Profile 'de Fietsspecialist'

HomeRide Nederland is een uniek fietsevenement. Deelnemers fietsen, dag en nacht, door weer en wind, met zelfgekozen teams 500 km in 24 uur. Daarbij laten zij zich sponsoren voor de Ronald McDonald kinderhuizen. Wij van Profile 'de Fietsspecialist' zijn al een aantal jaren technisch partner van de HomeRide. Met onze technische ondersteuning worden de fietsers onderweg ondersteund door de mobiele fietsenservice. Lekke band, kapotte derailleur of afgebroken zadelpen? Geen probleem. De specialisten van Profile lossen het op!

HomeRide 2022

De elfde HomeRide vindt plaats op 25 en 26 juni 2022, en we starten in Rotterdam. Honderden wielrenners zetten zich dit weekend in voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen

Onderweg stop je op verschillende checkpoints waar voldoende faciliteiten aanwezig zijn om even uit te kunnen rusten, de rest van je team op te zoeken, je te laten masseren of de innerlijke mens te verzorgen. Langs de route en op de checkpoints staan betrokken vrijwilligers en juichende familieleden of teamgenoten. HomeRide 2022 gaat langs de volgende checkpoints:


  • Utrecht: de Vechtsebanen 
  • Arnhem: binnenkort bekend 
  • Zwolle: Deltion College 
  • Almere: Topsportcentrum Almere 
  • Hoofddorp: Sportcomplex Koning Willem Alexander

Wat doet het Ronald McDonald Kinderfonds?

Het Ronald McDonald Kinderfonds wil, samen met de Ronald McDonald Huizen, ervoor zorgen dat families met een ziek of zorgintensief kind optimaal voor hun kind kunnen zorgen. Daarom bieden zij die gezinnen een warm en gastvrij verblijf in logeerhuizen bij een Ronald McDonald Huis.