HomeRide en Profile 'de Fietsspecialist'

HomeRide Nederland is een uniek fietsevenement. Deelnemers fietsen, dag en nacht, door weer en wind, met zelfgekozen teams 500 km in 24 uur. Daarbij laten zij zich sponsoren voor de Ronald McDonald kinderhuizen. Wij van Profile 'de Fietsspecialist' zijn al een aantal jaren technisch partner van de HomeRide. Met onze technische ondersteuning worden de fietsers onderweg ondersteund door de mobiele fietsenservice. Lekke band, kapotte derailleur of afgebroken zadelpen? Geen probleem. De specialisten van Profile lossen het op!

HomeRide 2021 @home-editie

De HomeRide 2021 zit er weer op. Door het hele land kwamen dit jaar ruim 1.200 HomeRiders in actie om 500 km te fietsen, 240 km hard te lopen of 120 km te wandelen. En dit alles om geld op te halen voor de Ronald McDonald Huizen. HomeRide 2021 was een geweldig succes met een eindbedrag van ruim 1,5 miljoen euro. Vanuit Profile de 'Fietsspecialist' is er ook een cheque uitgedeeld voor de winnaar van de radio rebus.

Al met al een super editie van de HomeRide, op naar 2022!

Wat doet het Ronald McDonald Kinderfonds?

Het Ronald McDonald Kinderfonds wil, samen met de Ronald McDonald Huizen, ervoor zorgen dat families met een ziek of zorgintensief kind optimaal voor hun kind kunnen zorgen. Daarom bieden zij die gezinnen een warm en gastvrij verblijf in logeerhuizen bij een Ronald McDonald Huis.