Sleutelservice

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u altijd twee sleutels. Mocht u een van uw fietssleutels verliezen dan kunt u direct, veilig en gemakkelijk online een nieuwe bestellen via Profile 'de Fietsspecialist'. Niet alleen is het handig altijd een reservesleutel te hebben voor uw fiets, ook is het voor de verzekering nodig twee originele sleutels te hebben van uw fiets wanneer deze bijvoorbeeld wordt gestolen. De verzekering verwacht dan dat u twee originele sleutels kunt overhandigen.

 

AXA-, Trelock- of bastasleutel verloren

Bestel hier gemakkelijk en snel online uw fietssleutel van het merk AXA, Trelock of Basta. Voor het bestellen van de nieuwe sleutel heeft u het sleutelnummer nodig. Deze vindt u op de (reserve)sleutel van uw fiets. Ook kunt u deze eventueel terugvinden op de garantiekaart of uw verzekeringspolis. Het sleutelnummer kan bestaan uit zowel cijfers als letters. Geef altijd aan uw fietsverzekering door dat u een nieuwe sleutel heeft besteld. Deze sleutel wordt gemerkt met de C van ‘copy´ en moet worden geregistreerd bij uw verzekeraar om uw verzekering geldig te houden.

 

Sleutel van ander merk verloren

Bent u uw fietssleutel verloren en is deze niet van het merk AXA of Basta? Uiteraard kunt u dan ook een nieuwe fietssleutel bestellen. U kunt dan contact opnemen met uw lokale Profile 'de Fietsspecialist winkel en zij vertellen u over uw mogelijkheden.