Trek Fietsen voor ieder segment

Trek Fietsen wordt gemaakt vanuit een passie. Een passie die begon op jonge leeftijd door de band die vader en zoon kregen door hun toertochten. Waar men op zoek ging naar kwalitatief goede fietsen, was hier een groot gebrek aan. In plaats van te werken met detailhandelaren werd besloten zelf hoogwaardige fietsen in de VS te gaan produceren.

Trek fietsen voor ieder segment

Momenteel opereert het hele team van Trek nog steeds vanuit deze passie. Met hun professionele fietsontwerpers en onderzoekers produceren zij zeer hoogwaardige en mooi afgewerkte fietsen voor ieder segment. Zo hebben zij al vele eigen innovaties ontwikkeld en toegepast op de Trek fietsen. Het gepatenteerde ABP systeen, RE:Aktc en Fullfloater demper zijn slechts enkele voorbeelden van de vooruitstrevendheid van dit merk.

Binnen de collectie Trek Fietsen vindt u fietsen voor ieder doeleinde en voor ieder segment. Of u nu een stijlvolle stadsfiets wilt rijden of een fraaie en hoogwaardige racefiets, op de fietsen van Trek voelt u zich comfortabel en wordt u gezien.

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets.

Bekijk onze collectie Trek fietsen of bekijk de collectie elektrische fietsen van Trek.