Loekie kinderfietsen bij Profile de Fietsspecialist

Loekie kinderfietsen moeten niet alleen leuk en hip zijn, maar houden rekening met werkelijk alles wat het beste is voor uw kind. Denk aan de laatste techniek, maar ook de houding van uw kind. Naast een prettige fiets, is het voor uw kleintje misschien nog wel belangrijker hoe de fiets eruit ziet. Om zo samen uw belangrijkste punten samen te voegen, zijn er diverse fietsen van Loekie ontworpen. Stijlvolle en hippe fietsen met de nieuwste snufjes en ook nog een super gaaf om te zien en op rond te fietsen.

Veilige kinderfietsen

Veiligheid is voor uw kindje misschien nog wel het belangrijkste, en daarom zijn de kinderfietsen van Loekie gemaakt van extra stevige frames en hebben ze een lekkere lage instap. Zo is het lekker makkelijk om met de voeten bij de grond te kunnen en kan uw kleintje gemakkelijk op en afstappen, zonder in de knel te komen. 

Framemaat kinderfiets

Voor kinderen is het ook belangrijk te kijken naar de lengte van het kind. Een goed middel om te kijken welk framemaat uw kindje nodig heeft is te kijken naar de kledingmaat. Ook de binnenbeenlengete geeft een geode indicatie. Bij kinderfietsen geven we de maat weer in inches. Dit is eigenlijk de maat van de band.

De juiste framemaat is echter niet alleszeggend over de juiste maat fiets. Ook het meest geschikte model van de fiets is belangrijk. Kom gerust langs in een van onze winkels om zo precies te weten welke fiets het meest geschikt is voor u.

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets.

Bekijk alle kinderfietsen van Loekie.