Koga Fietsen met handgemaakt kwaliteit bij Profile de Fietsspecialist

Koga fietsen worden met de hand gemaakt en dit geeft u de echte Koga ervaring. Pure perfectie, speciaal voor u. Koga is zeer gepassioneerd altijd het beste product te maken. Dit ziet u terug in de perfecte afwerking. Zo zijn de onderdelen netjes geïntegreerd en als dat niet mogelijk is, ontwikkelen ze het zelf wel. Zo zorgt Koga dat er alleen producten op de markt kopen waar zij 100% achter staan.

Compromisloze kwaliteit

Koga is compromisloos op kwaliteit. Zij hebben daarom ook een eigen testlaboratorium waar een team van specialisten alle mogelijke testen doet met de fietsen om u een veilige fiets te garanderen. Alle fietsen gaan 1 voor 1 op de testbank en worden aan een nauwkeurige inspectie onderheven.

Koga Hand-Build Logo

Het hand-build logo op het frame van uw Koga staat garant voor de 100% handgemaakte fiets en toont de betrokkenheid van deze partij. Perfectie tot in de puntjes.

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets.

Bekijk de gehele collectie Koga fietsen online of bekijk de elektische fietsen van Koga.