Kalkhoff fietsen bij Profile de Fietsspecialist

Kalkhoff is een duits topmerk en toonaangevend met onder andere hun stijlvolle en technisch hoogontwikkelde e-bikes. Kalhoff heeft een grote serie fietsen met 3 aanfrijfsoorten, 9 motorvarianten en 9 accumogelijkheden. Daarnaast is er nog volop keuze uit vervangende accu's en onderdelen.

Breed assortiment Kalkhoff

Naast een enorme keuze uit diverse e-bikes heeft u ook de keuze voor de sportieve fietsen van Kalkhoff bij Profile 'de Fietsspecialist'. Laat u goed informeren door onze vakmannen om zo altijd de beste fiets voor u te bepalen. In de collectie van Kalkhoff vindt u een fiets met een onderhoudsvriendelijke snaaraandrijving en een onderhoudsarm remsysteem. Daarnaast zijn ze uitgerust met het betrouwbare ondersteuningssysteem dat door Kalkhoff zelf is ontwikkeld: het 36V “Impuls”-systeem. 

Gratis proefrit

Kijk in de winkel voor het grootste assortiment. Diverse Profile de Fietsspecialisten zijn Kalkhoff dealer en hebben meerdere modellen op de winkelvloer aanwezig voor een gratis proefrit.

Bekijk onze online collectie Kalkhoff fietsen of bekijk de elektrische fietsen van Kalkoff. Voor het meest uitgebreide assortiment bent ik welkom in een van onze winkels.