Gazelle fietsen bij Profile de Fietsspecialist

Gazelle fietsen staan voor de perfecte harmonie tussen licht fietsen, slimme designs en robuuste kwaliteit. Combineer deze eigenschappen samen in een fiets en u weet zeker dat u op een Gazelle rijdt. Lekker soepen door de stad of toeren met uw e-bike door de Nederlandse polders.

Al 125 jaar maakt Gazelle fietsen die perfect aansluiten bij de drie eigenschappen licht fietsen, slim design en goede kwaliteit. Daarbij zoeken ze altijd naar verbeteringen en willen ze u het beste comfort bieden tijdens het fietsen. 

Zowel voor e-bikes of het dagelijkse woon-erk-verkeer, gazelle heeft binnen iedere categorie een betrouwbare en kwalitatief zeer goede fiets.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Gazelle Fietsen heel hoog. Bij alles wat zij doen vragen zij zich af wat de impact is voor de mens, milieu, product en maatschappij. Dit leidt regelmatig tot duurzame innovaties welke worden doorvertaald in de nieuwste modellen.

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets.

Bekijk de gehele collectie Gazelle fietsen online.