Dutch ID e-bikes exclusief bij Profile de Fietsspecialist

 “100% Hand built in Holland”, dat is de slogan van het fietsmerk Dutch ID. En die slogan doen ze eer aan: Dutch ID ontwikkelt en bouwt namelijk al haar elektrische fietsen in het Nederlandse Beverwijk. Hiervoor maken ze gebruik van de beste A-merk onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan anti-lekbanden van Schwalbe, versnellingen van Shimano, remmen van Magura en verlichting van Spanninga. Hierdoor is de kwaliteit te vergelijken met die van andere bekende hoogwaardige fietsmerken. Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring produceert Dutch ID alleen e-bikes met de beste rijeigenschappen. Zo komt u veilig en comfortabel aan op uw bestemming en bent u nog gezond bezig ook.

Bent u op zoek naar een Dutch ID of wilt u meer over dit merk weten? De Dutch ID e-bikes zijn exclusief bij Profile de Fietsspecialist te verkrijgen.

 

Passie voor fietsen, passie voor kwaliteit

Om te zorgen dat elke Dutch ID e-bike van topkwaliteit is, wordt de fiets door een  klein, vast team van specialisten gebouwd. Dit zijn stuk voor stuk mensen met kennis van techniek en passie voor fietsen.

Over de borging of smering van ieder boutje is nagedacht. Zo lopen bijvoorbeeld alle kabels netjes door het frame, worden er alleen duurzame bevestigingsdelen gebruikt en zorgt een specialist direct voor de juiste afstelling van alle onderdelen. Waar andere fietsfabrikanten ervoor kiezen om een fiets standaard aan te bieden met een 300Wh accu, is elke Dutch ID fiets uitgerust met minimaal een 400Wh accu. 15 jaar ervaring leert namelijk dat 300Wh te weinig is voor een mooie fietsrit. Om de beste rijeigenschappen te kunnen garanderen, maakt Dutch ID alleen gebruik van het middenmotor-systeem. Als de motor zich in het midden van het frame bevindt, is de fiets perfect in balans. Zo blijft deze perfect stabiel als u door een bocht fietst.  

Alle elektrische fietsen van Dutch ID ondergaan tijdens diverse stadia van het productieproces nauwkeurige controles. Er geldt een honderdprocentscontrole volgens strenge Nederlandse normen voor alle fietsen die de fabriek verlaten. Zo kunt u er zeker van zijn dat elke fiets van topkwaliteit is.

 

Goede testresultaten en reviews

Diverse Dutch ID fietsen worden door hun gebruikers beoordeeld met het maximaal aantal sterren. Daarnaast blijft de bijzondere kwaliteit van Dutch ID fietsen niet onopgemerkt bij professionele testers. Zo is de frameconstructie door de Consumentenbond beoordeeld met een 10!

Ook na testen uit diverse magazines komen de Dutch ID fietsen erg goed naar voren. Een greep uit de reviews:

FietsActief tijdschrift: "Om maar meteen met de deur in huis te fietsen: dit is een solide, no nonsense damesfiets met een rechte zit. De Dutch ID maakt zijn naam helemaal waar. Wij Nederlanders gebruiken de fiets vooral voor woon-werk-verkeer en de boodschappen; daar is deze perfect voor."

Plus Magazine: "Heerlijk is het, fietsen met trapondersteuning. Maar de ene e-bike is de andere niet. Gelukkig is er in elke prijsklasse wel een die met vlag en wimpel slaagt. Dankzij een goed display met duidelijke knoppen, goede ondersteuning en uitstekende rijeigenschappen scoort de Dutch ID City een 7,8!"

 

 

Dutch ID City

Dutch ID Urban

De Dutch ID City is, uit een groep van 13 e-bikes, uitgeroepen tot winnaar van de grote Telegraaf e-bike test! De experts geven aan: "Uitstekende ondersteuning op goede, niet al te dure, fiets. Mede daardoor de beste fiets uit deze test. Hoogste actieradius per 100Wh."


button city 4

Na de ANWB Rijtest had de specialist alleen maar positieve zaken te melden over de Dutch ID Urban. Pluspunten waren onder andere de perfecte rijeigenschappen, luxe afwerking en de algehele stabiliteit van de e-bike.

button urban 2

 

Meer weten over andere fietsmodellen van Dutch ID?

  Bekijk dan hier de gehele collectie Dutch ID fietsen