Dutch-ID elektrische fiets exclusief bij Profile de Fietsspecialist

Dutch ID maakt 100% handgemaakte fietsen uit Nederland. Zij staan voor hoogwaardige e-bikes die zich onderscheiden door hun prachtige design en het gebruik van de beste onderdelen. Zo maken zij alleen gebruik van goed aangeschreven A-merken. Alles wordt in Nederland geproduceerd en vervaardigd, zodat u de allerbeste rijeigenschappen zult ervaren op dit stukje Hollandse trots. En het mooie is dat deze fietsen exclusief bij Profile de Fietsspecialist te verkrijgen zijn.

Handgemaakte perfectie

Iedere dag werkt een vast team van specialisten aan de ontwerpen, assemblage en distributie van de Dutch-ID elektrische fietsen. Als eerste op de Nederlandse markt kwam Dutch-ID met een middenmotor systeem van Bosch. Vervolgens werden deze fietsen uitgeroepen tot winnaar van de Telegraaf E-bike Test. Ondertussen zijn er vele fietsen en modellen bijgekomen en wijzen ook andere tests de perfectie van deze e-bikes toe. De natuurlijke rijervaring, moderne designs en de hoge kwaliteit staan voor een goede combinatie.

Strenge kwaliteitscontroles

Over ieder onderdeel van de Dutch-ID fietsen is goed nagedacht. Een leidraad in het hele proces zijn de intensieve kwaliteitscontroles om een hoogwaardig eindproduct te kunnen garanderen. Alle kabels van de E-bikes zijn prachtig weggewerkt in het frame en alle onderdelen worden juist en met perfectie voor u afgesteld.

E-bikes met middenmotor systeem

Alle elektrische fietsen van Dutch-ID zijn uitgerust met een middenmotor systeem. De motor zit hierbij laag in het midden gemonteerd en dit zorgt voor een prettige en natuurlijk gewichtsverdeling. Zo kunt u goed in balans blijven en ervaart u een goede grip tijdens het fietsen. Met een middenmotor wordt een hoge actieradius behaald en kunt u dus lekker ver fietsen. Alle elektronica wordt in de fiets geïntegreerd en is daarmee zeer betrouwbaar.

Bekijk de gehele collectie Dutch ID fietsen