Cortina fietsen bij Profile de Fietsspecialist

Cortina heeft een zeer uitgebreide en hippe fietscollectie voor een zeer betaalbare prijs. Of u nu op zoek bent naar een stadsfiets, stevige moederfiets of een snelle e-bike, bij Cortina vind u zeker een fiets die aan uw eisen voldoet.

Altijd in de mode met een Cortina fiets

Net als de laatste mode, worden ook de fietsen van Cortina continue geupdate en volgende designers de laatste modetrends. Niet alleen het kleurgebruik, maar ook de mooie details maken dat cortina fietsen echt hun eigen identiteit en karakter hebben. U gebruikt uw fiets tenslotte (bijna) ieder dag en daarmee is hij net zo belangrijk als een hippe telefoon of de mooiste tas.

Mooie snufjes

Naast een hele mooie en trendy fiets, moet deze natuurlijk ook gebruiksvriendelijke en comfortabel zijn. De fietsen van Cortina zijn daarom voorzien van handige techniek en snufjes. Een moederfiets wordt uiteraard anders gebruikt dan een woon-werk fiets en daar houden ze rekening mee. Zo zijn een aantal modellen uitgerust met een USB lader in de stuurpen. Zo kunt u gemakkelijk uw mobiel opladen. En de moederfietsen hebben lekker veel ruimte om op te stappen en zijn lekker stevig om samen comfortabel te fietsen.

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets.

Bekijk de gehele collectie Cortina fietsen of bekijk onze elektrische Cortina fietsen.