Batavus Fietsen bij Profile 'de Fietsspecialist'

Batavus staat voor kwaliteit en dat zit ook wel goed bij dit Nederlandse topmerk. Koopt u een Batavus fiets dan weet u zeker dat u altijd de perfecte fiets kunt vinden. Of u nu een snelle stadsfiets, een comfortabele woon-werk fiets of een vakantiefiets wilt aanschaffen, Batavus heeft de perfecte combinaties gemaakt en kan u op elk vlak bedienen.

Kwaliteitsfietsen van Batavus

De eigen ontwerpers van Batavus zetten niet alleen in op zeer veilige fietsen, maar combineren deze eigenschap met andere kenmerken. Een veilige fiets moet natuurlijk ook gewoon hartstikke mooi zijn en een comfortabele fiets net zo veilig als een kinderfiets. Door de juiste eigenschappen te combineren heeft elke fiets zijn eigen karakter en vindt u zeker de perfecte fiets.

Als sinds 1904 worden er fietsen gemaakt door Batavus. Sterke, veilig en moderne kwaliteitsfietsen waar u zorgeloos op kunt fietsen. Alle fietsen en onderdelen worden in hun eigen testcenter nauwkeurig getest, waardoor u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u op uw fiets kunt vertrouwen.

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets.

Bekijk de gehele collectie Batavus fietsen of bekijk de collectie elektrische Batavus fietsen.