Alpina kinderfietsen bij Profile 'de Fietsspecialist'

Alpina kinderfietsen staan voor plezier en fun en zijn speciaal gericht op kinderen. Zo kunnen deze fietsen best tegen een stootje en hebben ze hele stoere of juist vrolijke designs. Zo is er voor ieder uitgesproken karaktertje wel een passende fiets. 

Kinderfietsen van Alpina

Alpina is hét kinderfietsmerk voor uw kinderenin de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Alpina heeft een hele overzichtelijke lijn met fietsen, zowel voor jongens als meiden, en hebben fietsen om lekker mee te crossen en stunten of om gewoon heerlijk mee te leren fietsen. 

Alpina Brave
Een heerlijke fiets crossfietsje voor jongens en meiden die lef hebben! Een stoer en licht fietsje met een echte race-look. 

Alpina Clubb
De ideale fiets voor mee naar school of om mee naar de sportclub te nemen. Alles gaat gemakkelijk en veilig mee op deze handige transporter

Alpina Curve
Een sereuzere fiets voor de schoolgaande jongeren onder ons. Deze fiets heeft versnellingen en is uitgerust met handige snelbinders. 

Alpina Cargo
Een ruige fiets voor mensen die op zoek zijn naar avontuur. Neem alle spullen mee en trek er lekker op uit om te ravotten of hutten te bouwen. Samen is alles zoveel leuker!

Alpina Comet
Op zoek naar een stoere en stevige stunfiets? Deze BMX is perfect voor op straat, maar ook off-road. Een zeer stoer ogende fiets voor echte liefhebbers van stunten.

Alpina Cracker
Nog een stoere crossfiets om lekker mee te stoeien en de bossen in te gaan. Geschikt voor jongens en meiden die lekker willen crossen en stunten.

Alpina Girlpower
Een zeer mooie en goed gedesignde meidenfiets voor dames die weten wat ze willen. Hier wil je op gezien worden en vaak ook!

Alpina Tingle
Feestelijke en vrolijke fiets voor iedereen die van een feestje houdt!

Alpina Trial
Gave en stevige fiets met een stoere mountainbikelook die je overal brengt waar je maar wilt. Ga samen lekker op avontuur en neem genoeg spullen mee om ergens lekker te blijven chillen. 

Alpina Yabber
Ga samen op pad met je grote broer of vriendjes in de buurt. De Alpina Yabber brengt je wel en je weet zeker dat je helemaal de blits maakt! 

Alpina Rider Loopfietsen
Leren hoe je balans moet houden en remmen, zonder direct alle facetten van het fietsen in een keer moet leren. Een loopfiets is ideaal om te leren fietsen en maakt het gemakkelijk daarna op een echte fiets te stappen. 

Framemaat kinderfiets

Voor kinderen is het ook belangrijk te kijken naar de lengte van het kind. Een goed middel om te kijken welk framemaat uw kindje nodig heeft is te kijken naar de kledingmaat. Ook de binnenbeenlengete geeft een geode indicatie. Bij kinderfietsen geven we de maat weer in inches. Dit is eigenlijk de maat van de band.

De juiste framemaat is echter niet alleszeggend over de juiste maat fiets. Ook het meest geschikte model van de fiets is belangrijk. Kom gerust langs in een van onze winkels om zo precies te weten welke fiets het meest geschikt is voor u.

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets.

Bekijk al onze produten van Alpina of kom langs in de winkel voor de uitgebreide collectie.