Profile 'de Fietsspecialist' cadeaupas

Het perfecte cadeau voor elke fietser


De Profile ‘de Fietsspecialist’ cadeaupas is een sportief geschenk dat altijd welkom is. Geef hem cadeau aan je vrienden en familie met de feestdagen, bij speciale gelegenheden of gewoon... Zomaar! De pas is te wisselen voor ruim 1.000 producten, waaronder snelle elektrische fietsenwaterdichte fietstassen en de nieuwste fietskleding.

Bestel de cadeaupas onderaan deze pagina of bij één van de 100 Profile winkels. 

Alle voordelen op een rij

Voor het kopen van hét perfecte cadeau hoef jij de deur uit. Fijn toch? Wij vertellen je graag meer over de andere voordelen van de Profile cadeaupas.

  • Kies uit €10,-, €15,-, €25,- of €50,-. Liever een ander bedrag? Ga dan langs de Profile 'de Fietsspecialist' winkel in jouw buurt.
  • Via de webshop kun je makkelijk en veilig afrekenen met iDEAL.
  • Het bedrag op de cadeaupas kan in delen besteed worden.
  • Wordt geleverd in een luxe, feestelijke cadeauverpakking.
  • In te wisselen bij de 100 Profile 'de Fietsspecialist' winkels in Nederland.
  • Het tegoed is onbeperkt geldig.

Met de Profile cadeaupas kun je alle artikelen (zoals fietsen, onderdelen, accessoires) bij alle Profile 'de Fietsspecialist' winkels in Nederland betalen. Het tegoed kan niet worden ingewisseld voor contant geld. LET OP: Wegens technisch onderhoud aan onze website, is het momenteel niet mogelijk om online bestellingen af te rekenen met de Profile cadeaupas. Wij verwachten dit op korte termijn aan te kunnen bieden. Onze excuses voor het ongemak.