GARANTIE

Onderdelen & Accessoires

Beschadigde artikelen 
Als u aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging kunt zien, vraag dan aan de bezorger om hier meteen melding van te maken. Wanneer blijkt dat het product ook daadwerkelijk beschadigd is, kunt u contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via info@profiledefietsspecialist.nl, of telefonisch op 033-4545945. Als het mogelijk is zullen wij zorg dragen voor een vervangend product dat wij kosteloos naar u versturen. In het geval wij geen zelfde of vervangend product beschikbaar hebben, krijgt u het gehele aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt.

Defecte artikelen 
Is het product direct bij levering defect, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via info@profiledefietsspecialist.nl,of telefonisch op 033-4545945. Als het mogelijk is zullen wij zorg dragen voor een vervangend product dat wij kosteloos naar u versturen. In het geval wij geen zelfde of vervangend product beschikbaar hebben, krijgt u het gehele aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt.

Garantie op een product van Profile ‘de Fietsspecialist’
U hebt op de producten minimaal 1 jaar garantie, deze geldt onverminderd de regels die gelden aangaande wettelijke garantie en conformiteit. Wettelijke garantie houdt in dat het aangekochte product datgene moet doen wat u als consument in alle redelijkheid van mag verwachten. Mocht het product in die periode onverhoopt stuk gaan buiten uw schuld om, dan heeft u recht op een reparatie. Kan het product niet gerepareerd worden dan krijgt u een nieuw exemplaar of, als het product niet meer leverbaar is, het aankoopbedrag (minus verzendkosten) terug. Als er sprake is van gebruikersschade kunnen wij helaas niets vergoeden en zal het product niet gerepareerd worden.

 

Tweedehands fietsen

Garantie

Bij het bestellen van een tweedehandsfiets worden de garantievoorwaarden vermeld. Wilt u een beroep doen op de garantievoorwaarden? Neem dan contact op met de winkel van aankoop.

Omruilgarantie

We bieden 14 dagen omruilgarantie op uw online gekochte tweedehands fiets. Dit houdt in dat u de fiets in gelijke staat van levering kan aanbieden bij een winkel die zo dicht als mogelijk is bij u in de buurt ligt. Hier kunt u een andere fiets uitzoeken. U etaalt dan het prijsverschil bij of ontvangt het verschil retour.