Profile Sok 'de Fietsspecialist'

Sok Tweewielers is al sinds 1948 een begrip in Rijssen en omstreken, ooit begonnen in een oude boerderij zijn we uitgegroeid tot een modern tweewielerbedrijf met een gevarieerd aanbod. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou adviseren bij de aankoop van elke fiets, of het nu gaat om een gebruikte fiets of de nieuwste E bike.

Adresgegevens

Elsenerstraat 42 7461 DP Rijssen
Plan je route

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten
Dagelijks middagsluiting tussen 12:00-13:30
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Profile Sok 'de Fietsspecialist' 

Wij helpen je graag! Wij zijn namelijk erkend dealer van: Koga, Batavus, Gazelle, Sparta, Cortina, Lapierre, Loekie en Alpina.

E bikes
Op het gebied van E bikes hebben wij een ruime keuze in topmerken. Ben je op zoek naar een E bike om het boodschappen doen wat makkelijker te maken of juist een fiets voor die lange toertocht op een mooie dag, bij ons ben je aan het juiste adres! Met topmerken als Koga, Batavus, Sparta, Gazelle, Cortina en Dutch ID is er altijd wel een fiets die aan jouw wensen voldoet. 

Wil je nog geen afstand doen van je huidige fiets dan is het bij ons ook mogelijk om deze om te laten bouwen naar een E bike met behulp van een FMH ombouwset. Bij deze set kun je ervoor kiezen om de fiets zelf om te bouwen of dit door onze gespecialiseerde monteurs te laten doen.


Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken