Profile Marc Ermens 'de Fietsspecialist'

In onze winkel in Oploo verwezenlijken we jouw fietswensen. Maak via de button onderaan deze pagina een winkelafspraak bij ons.

Adresgegevens

Vloetweg 4 a5841 AT Oploo
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Fietslease
Toon meer services

Marc Ermens

Marc Ermens is samen met Miranda eigenaar van Profile Marc Ermens. Naast verkopen en repareren doet hij alle voorkomende werkzaamheden. En zorgt dat alles op koers blijft. Marc is oorspronkelijk als onderhoudsmonteur opgeleid en heeft voor de start van zijn onderneming in 1998 de complete opleidingen tot fiets- en bromfietstechnicus afgerond. Marc heeft als specialisatie; alle lastige storingen oplossen.


Miranda Ermens

Miranda is samen met Marc Ermens eigenaresse van Profile Marc Ermens. Miranda ondersteunt de verkoop, doet de boekhouding en verder regelt ze alles wat op haar pad komt. Zij is de spil van de onderneming. Miranda is naast de winkel ook nog parttime werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige.


Edwin Linders

Edwin is de vaste verkoper bij Profile Marc Ermens. Hij begeleid U als klant graag met het vervullen van al uw fietswensen, zoals een uitgebreide informatieve presentatie van fietsen, fietsmeting, advies voor een fietsverzekering of lease. Edwin is U graag van dienst. Edwin is afkomstig uit de levensmiddelenbranche waar hij veel verkoop ervaring heeft opgedaan.


Radek

Radek is al jaren woonachtig in Oploo en als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest met het opknappen en herstellen van gebruikte fietsen. Deze ervaring komt goed van pas in onze professionele werkplaats. Radek straalt passie uit voor fietsen en bezit veel creativiteit in het oplossen van niet alledaagse problemen. Naast ervaring in fietstechniek heeft hij ook ervaring als onderhoudsmonteur.

Bas

Ook Bas is een echte “Plosse” inwoner. Bas is oorspronkelijk elektrotechnisch monteur Bas heeft als specialiteit het oplossen van storingen en opbouwen van elektronische constructies. Deze ervaringen komen goed van pas bij het werken aan elektrische fietsen.

Juul Ermens

Juul Ermens is al sinds 2018 een vaste hulpkracht. Klaar maken en poetsen van fietsen en diverse hand en span diensten zijn aan Juul goed besteed. Daarnaast doet hij ook reparaties onder supervisie van Collega’s. Juul studeert naast het werk af voor zijn studie HBO-mechatronica. Juul is een specialist op het gebied van automatisering.

Lindy van Berkel

Lindy komt ook uit Oploo en werkt sinds 2019 bij Profile Marc Ermens. Zij ondersteunt vooral Miranda met de boekhouding en andere administratieve werkzaamheden. Daarnaast staat zij 3 dagdelen per week klanten telefonisch te woord voor planning van beurten en algemene vragen. Ook zorgt Lindy, samen met andere collega's voor een nette opgeruimde winkel.

Nicole Verschuren

Nicole zorgt ervoor dat de winkel er altijd vlekkeloos en schoon uitziet. Zij is in dienst als interieur verzorgster bij Profile Marc Ermens.

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken