Profile Marc Ermens 'de Fietsspecialist'

In onze winkel in Oploo verwezenlijken we jouw fietswensen. Maak via de button onderaan deze pagina een winkelafspraak bij ons.

Adresgegevens

Vloetweg 4 a5841 AT Oploo
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten
De werkplaats is geopend tot 18.00 uur.
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Fietslease
Toon meer services

Marc

Marc Ermens is samen met Miranda eigenaar van Profile Marc Ermens. Naast verkopen en repareren doet hij alle voorkomende werkzaamheden. En zorgt dat alles op koers blijft. Marc is oorspronkelijk als onderhoudsmonteur opgeleid en heeft voor de start van zijn onderneming in 1998 de complete opleidingen tot fiets- en bromfietstechnicus afgerond. Marc heeft als specialisatie; alle lastige storingen oplossen.


Miranda

Miranda is samen met Marc Ermens eigenaresse van Profile Marc Ermens. Miranda ondersteunt de verkoop, doet de boekhouding en verder regelt ze alles wat op haar pad komt. Zij is de spil van de onderneming. Miranda is naast de winkel ook nog parttime werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige.


Edwin

Edwin is de vaste verkoper bij Profile Marc Ermens. Hij begeleid U als klant graag met het vervullen van al uw fietswensen, zoals een uitgebreide informatieve presentatie van fietsen, fietsmeting, advies voor een fietsverzekering of lease. Edwin is U graag van dienst. Edwin is afkomstig uit de levensmiddelenbranche waar hij veel verkoop ervaring heeft opgedaan.


Bas

Ook Bas is een echte “Plosse” inwoner. Bas is oorspronkelijk elektrotechnisch monteur Bas heeft als specialiteit het oplossen van storingen en opbouwen van elektronische constructies. Deze ervaringen komen goed van pas bij het werken aan elektrische fietsen.

Lindy 

Lindy komt ook uit Oploo en werkt sinds 2019 bij Profile Marc Ermens. Zij ondersteunt vooral Miranda met de boekhouding en andere administratieve werkzaamheden. Daarnaast staat zij 3 dagdelen per week klanten telefonisch te woord voor planning van beurten en algemene vragen. Ook zorgt Lindy, samen met andere collega's voor een nette opgeruimde winkel.

Nicole 

Nicole zorgt ervoor dat de winkel er altijd vlekkeloos en schoon uitziet. Zij is in dienst als interieur verzorgster bij Profile Marc Ermens.

Devin 

Devin is als leerling monteur bij ons in dienst. Hij volgt de BBL opleiding aan de Koning Willem 1 College in Den Bosch. 4 Dagen per week werkt hij in onze werkplaats om het vak als professional eigen te maken. Met zijn motivatie en technisch inzicht zal dit wel goed komen.... Hij heeft als droom om ooit de zaak van zijn vader en tante over te gaan nemen.

Roel

Roel is een echte "Plosse" collega. Geboren en getogen in Oploo en in zijn jonge jaren zeer actief als wielrenner. Alles stond in die tijd in het teken van fietsen. Roel heeft er toendertijd niet voor gekozen om van zijn hobby zijn werk te maken en is uiteindelijk jaren werkzaam geweest in de bouw. Nu lekker dicht bij huis, als fietsmonteur bij ons in dienst. Hier kan hij zijn sleutelervaring van voorheen goed gebruiken. Daarnaast vindt Roel het ook leuk om U aan de kassa te helpen met aankopen.

Jorrit 

Jorrit is sinds begin 2021 onze vaste hulpkracht uit Overloon. Allerlei klusjes doet hij zonder morren, niets is hem te gek. Helaas heeft hij niet gekozen voor fietstechniek, maar volgt hij zijn opleiding in de automotive engineering. Op vrije dagen en op zaterdag komt hij ons team versterken. Dat hij kan sleutelen en technisch inzicht heeft hebben wij al lang gezien. Voor ons mag hij in de fietsen blijven.


Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken