Profile Marc Ermens 'de Fietsspecialist'

In onze winkel in Oploo verwezenlijken we jouw fietswensen. Maak via de button onderaan deze pagina een winkelafspraak bij ons.

Adresgegevens

Vloetweg 4 a5841 AT Oploo
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten
De werkplaats is vrijdag geopend tot 18.00 uur.
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Fietslease
Toon meer services

Marc

Marc Ermens is samen met Miranda eigenaar van Profile Marc Ermens. Naast verkopen en repareren doet hij alle voorkomende werkzaamheden. En zorgt dat alles op koers blijft. Marc is oorspronkelijk als onderhoudsmonteur opgeleid en heeft voor de start van zijn onderneming in 1998 de complete opleidingen tot fiets- en bromfietstechnicus afgerond. Marc heeft als specialisatie; alle lastige storingen oplossen.


Miranda

Miranda is samen met Marc Ermens eigenaresse van Profile Marc Ermens. Miranda ondersteunt de verkoop, doet de boekhouding en verder regelt ze alles wat op haar pad komt. Zij is de spil van de onderneming. Miranda is naast de winkel ook nog parttime werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige.


Edwin

Edwin is de vaste verkoper bij Profile Marc Ermens. Hij begeleid U als klant graag met het vervullen van al uw fietswensen, zoals een uitgebreide informatieve presentatie van fietsen, fietsmeting, advies voor een fietsverzekering of lease. Edwin is U graag van dienst. Edwin is afkomstig uit de levensmiddelenbranche waar hij veel verkoop ervaring heeft opgedaan.


Bas

Ook Bas is een echte “Plosse” inwoner. Bas is oorspronkelijk elektrotechnisch monteur Bas heeft als specialiteit het oplossen van storingen en opbouwen van elektronische constructies. Deze ervaringen komen goed van pas bij het werken aan elektrische fietsen.

Lindy 

Lindy komt ook uit Oploo en werkt sinds 2019 bij Profile Marc Ermens. Zij ondersteunt vooral Miranda met de boekhouding en andere administratieve werkzaamheden. Daarnaast staat zij 3 dagdelen per week klanten telefonisch te woord voor planning van beurten en algemene vragen. Ook zorgt Lindy, samen met andere collega's voor een nette opgeruimde winkel.

Chris

Chris heeft al veel gesleuteld aan zijn eigen racefietsen en (bak-)fietsen van zijn eigen gezin, alvorens de overstap te maken naar de professionele werkplaats. Ook op het gebied van andere technieken is Chris een echte "allrounder". Als hobby gaat Chris graag wielrennen of met zijn zoon en vrouw gezellig op de fiets. Daarnaast heeft hij als hobby jongleren.

Patty

Patty werkt sinds 2022 bij Profile Marc Ermens. Ze helpt u graag met de zoektocht naar uw nieuwe fiets en het vervullen van uw fietswensen. Ze geeft uitgebreid informatie over de fietsen, fietsmeting en adviseert met fietsverzekeringen.

Roel

Roel is een echte "Plosse" collega. Geboren en getogen in Oploo en in zijn jonge jaren zeer actief als wielrenner. Alles stond in die tijd in het teken van fietsen. Roel heeft er toendertijd niet voor gekozen om van zijn hobby zijn werk te maken en is uiteindelijk jaren werkzaam geweest in de bouw. Nu lekker dicht bij huis, als fietsmonteur bij ons in dienst. Hier kan hij zijn sleutelervaring van voorheen goed gebruiken. Daarnaast vindt Roel het ook leuk om U aan de kassa te helpen met aankopen.

Rene

Rene komt uit de agrarische branche. Sleutelen aan tractoren, machines en met weinig middelen een probleem oplossen is waar hij goed in is. Die technische ervaringen en achtergrond kan hij nu goed gebruiken in het wereldje van de fietsen. Creatief oplossen van problemen is een van de eigenschappen die Rene hier goed van pas komt. In zijn vrije tijd gaat Rene graag fietsen en wandelen, maar als er Formule 1 op TV is, zit hij gezellig voor de buis.

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken