Profile Janssen 'de Fietsspecialist'

Profile Janssen is uw fietsenwinkel in Apeldoorn.

Adresgegevens

Koninginnelaan 54 7315 BT Apeldoorn
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Services:
Zadelmeting
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Werkplaats

Van dinsdag t/m vrijdag zijn er bij Profile Janssen verschillende monteurs aanwezig om alle problemen op fietsgebied te verhelpen.

Heb je een probleem met je fiets, dan kun je zonder afspraak de fiets komen brengen. In overleg met de monteurs krijg je een indicatie wanneer je de fiets weer kunt komen ophalen.

De werkplaats is ruim opgezet, je fiets staat altijd binnen. Verder hebben wij natuurlijk professioneel gereedschap. Voor veel fietsen zijn er speciale gereedschappen nodig, deze hebben wij natuurlijk ook van alle merken. Verder zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsen en kunnen daardoor bijna alles repareren. Bij hoge kosten aan jouw fiets nemen wij altijd eerst contact met je op, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En als je dat zou willen kunnen wij altijd eerst een prijsopgave maken.

Wist je dat?
Bij Profile Janssen kun je ook nog jouw band laten plakken.

Leenfietsen
Staat jouw fiets voor een reparatie in de werkplaats, dan kun je kosteloos een leenfiets meekrijgen (indien beschikbaar).

Elektrische leenfietsen
Ook wanneer je een elektrische fiets brengt voor reparatie hebben wij (beperkt) elektrische leenfietsen beschikbaar. Graag even bellen voor beschikbaarheid.


Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken