Profile Janssen 'de Fietsspecialist'

Profile Janssen is jouw fietsenwinkel in Apeldoorn.

Adresgegevens

Koninginnelaan 54 7315 BT Apeldoorn
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Zadelmeting
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Vouwfietsen

Profile Janssen is vouwfiets dealer van Beixo, Bickerton, Brompton, Dahon, Flyer Tern en Birdy

Brompton

De kleinste en meest geprezen en best verkochte vouwfiets ter wereld, wordt ieder jaar weer door ontwikkeld. Brompton is de enigste vouwfiets die de rij eigenschappen van een sportieve fiets evenaardt. Door zijn hoogstaande kwaliteit is de Brompton een zeer geschikte fiets voor zeer intensief dagelijks gebruik. Het frame is verzinkt onder de lak en kan dus niet roesten. De Brompton is de kleinst vouwbare fiets ter wereld en hierdoor zeer gemakkelijk mee te nemen in auto, trein boot of bus. In combinatie met het openbaar vervoer vormt de Brompton een snel en goed alternatief voor de auto. De Brompton mag trouwens gratis mee in de trein, metro of bus ! Als een van de weinige vouwfietsen is de brompton zeer geschikt voor mensen met lange benen, in combinatie met een verlengde zadelpen. Ook is de fiets voorzien van een uitstekende schokdemper die zorgt voor veel comfort. De Brompton is leverbaar in vele uitvoeringen. Deze onderscheiden zich door 3 of 6 versnellingen,wel of geen bagagedrager,spatborden of verlichting en in 3 verschillende stuurcombinaties.

Beixo

Beixo vouwfietsen met cardan aandrijving, schoon,degelijk,lichtlopend en nagenoeg onderhoudsvrij. Beixo vouwfietsen zijn er met 7 versnellingen.

Prijs € 849,-

Birdy

De unieke vouwfiets van Riese en Müller, de Birdy. Gekenmerkt door zijn voortreffelijke fietsgedrag en speciale uitstraling. De fiets is aan voor- en achterkant geveerd, dit maakt dat je zeer prettig fietst. De fiets is in vier basiskleuren te verkijgen en vervolgens aan te kleden met zes contrasterende kleuren. De pedalen en handvatten zijn in alle zes de kleuren te kiezen. De Birdy is er 4 verschillende types: de City, de Dualdrive, de Speed en de Rohloff.

Dahon

Dahon heeft met 21 modellen een groot assortiment vouwfietsen. Het assortiment van Dahon bevat fietsen met wielmaten vanaf 16 inch tot en met 26 inch. Het varieert van korte afstand fietsen tot een toerfiets voor de lange afstanden. Door het compacte formaat zijn de vouwfietsen zeer geschikt om mee te nemen op de boot, caravan en in de auto.

Bickerton

Bickerton werkt met verschillende modellen en heeft zo voor verschillende doeleinden de juiste fiets.Voor de onderhoudsvrije fietser is er een Bickerton met naafversnelling, maar ook voor de sportieve fietser is er een Bickerton met derailleur. De prijsrange van de Bickerton is tussen de 459 euro en 799 euro, afhankelijk van het type dat voor u geschikt is. Door de mooi gelakte fietsen met bruine details ziet deze betaalbare vouwfiets er chique uit

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken