Profile Goes 'de Fietsspecialist'

Bij Profile Goes hebben alle medewerkers jarenlange ervaring en kunnen zich goed verplaatsen in jou als fietser. Daarmee staan wij garant voor een uitermate deskundig en passend advies.

Adresgegevens

Houttuinen 20 4461 BK Goes
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten
Vakantiesluiting van 23-12-2023 t/m 01-01-2024.
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Profile Goes staat voor Profile Mirjam

Bij Profile Goes kun je terecht voor zeer deskundig advies op maat. De eigenaresse, Mirjam is zeer enthousiast en staat altijd voor je klaar om te samen te kijken wat je zoekt. Regelmatig vind je hier een wisselend assortiment, welke ook nog eens zeer fraai oogt in de mooie gestylde winkel. Alles wat je zoekt, gewoon in het Zeeuwse Goes.

Al zeer vroeg begon Mirjam Klaassen in de rijwielbranche. Kennis over fietsen is haar dan ook met de paplepel ingegoten. Na een periode van leren is zij in 1999 haar eigen onderneming gestart in het Zeeuwse Goes. Een mooie start van een prachtige periode en winkel die we nu kennen als Profile Goes. Een gespecialiseerde winkel op het gebied van stadsfietsen, sportieve fietsen, e-bikes en fietsen met een snaaraandrijving. Vind bij ons niet alleen de juiste fiets, maar ook bijpassende accessoires. Zo kunt u direct compleet op pad met uw nieuwe aanwinst.

De medewerkers bij Profile Goes hebben allemaal jarenlange ervaring en kunnen zich goed verplaatsen in u als fietser. Daarmee staan wij garant voor een uitermate deskundig en passend advies. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat bij ons voorop en dat zult u merken in onze winkel. Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven of stel vrijblijvend uw vragen.

Tot ziens bij uw fietsenwinkel Profile Goes


Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken