Profile Gahler 'de Fietsspecialist'

Profile Peter Gahler 'de Fietsspecialist' waar je meer van mag verwachten. Je ervaart het meteen, hier wordt met liefde voor het vak gewerkt. Die liefde voor het vak vertaalt zich in een verrassend en gevarieerd aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires. Maar ook in de expertise van ons team. We garanderen je het beste advies op maat, uitgebreide service en staan met plezier voor je klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop.

Adresgegevens

Koninginneplein 10 5951 LC Belfeld
Plan je route

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Winkel open tot 17:00.

Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Team Profile Peter Gahler 'de Fietsspecialist'

Als vast team van vier staan wij, Peter, Daniëlle, Paul en Luc, al jaren samen voor je klaar. Het is onze passie voor het vak, de gedrevenheid voor kwaliteit en advies op maat waardoor wij graag met onze klanten in gesprek gaan om de beste service te kunnen bieden.

Bij Profile Peter Gahler de Fietsspecialist, staat vakmanschap voorop. Zo kunnen we je de beste service en kwaliteit bieden. En van een deskundig advies voorzien. We verkopen niet zomaar fietsen, wij adviseren welke fiets het beste bij je past. Daarom nemen we ook graag de tijd voor je,  om er achter te komen wat je precies zoekt. We streven om voor iedereen de ideale fiets te selecteren. Vertel ons wat jouw wensen zijn en ga, samen met ons vakkundig personeel, op zoek naar het geschikte model. Uiteraard kun je bij Profile Peter Gahler ‘de Fietsspecialist’ altijd een proefrit maken om zeker te zijn van jouw keuze.


We hebben een ruim assortiment fietsen van bekende A-merken.


Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken