Profile Der Kinderen 'de Fietsspecialist'

Wij staan altijd voor je klaar: vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Zodat je zorgeloos en veilig de weg op kunt. Ook voor het huren van een fiets kan je bij ons terecht. Lees meer onderaan de pagina.

Adresgegevens

Oosterweg 7 1862 KB Bergen
Plan je route

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag middagsluiting tussen 12:30-13:30 Wij zijn van 25 december gesloten tot en met 03 januari i.v.m. vakantie.
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Zadelmeting
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Haal- en Brengservice
Fietslease
Toon meer services

Profile der kinderen 'de Fietsspecialist'

Profile Rob en Frank der Kinderen is een bedrijf dat constant in beweging is en waarde hecht aan fietsplezier. Daarom proberen wij niet alleen fietsen maar vooral ook fietsplezier te verkopen.  Vrijwel iedere recreatieve en sportieve fietser kan bij Profile Rob & Frank der Kinderen vinden wat hij of zij zoekt. Het bedrijf bestaat sinds 1959 en is in deze ruim 50 jaar uitgegroeid tot een modern familiebedrijf, Bij laatste grote modernisering in 2008 is er een ruim en modern nieuw bedrijfspand gebouwd met voldoende mogelijkheden voor de toekomst.

In onze fietsenwinkel vind je een zeer uitgebreid assortiment fietsen van: Batavus, Giant, Sparta, en Cortina. We hebben natuurlijk ook een ruime sortering elektrische fietsen van Sparta, Giant en Batavus. Nieuw sinds 2016 custombouw voor betaalbare prijs.

Zowel in de winkel als in de service- en reparatieafdeling word je als klant bijgestaan door vakkundig personeel. Ook ook voor het onderhoud en service van de moderne e-bike ben je bij ons in goede handen. Het is natuurlijk ook mogelijk een testrit te maken op de nieuwe of gebruikte fiets. Ons uitgangspunt is een kwaliteitsproduct verkopen met daaraan gekoppeld een uitstekende service in de winkel- en reparatieafdeling. Dit alles moet resulteren in duurzaam fietsplezier. De diverse onderdelen en accessoires worden aangeboden op een 15 meter lange wand en voor de banden en kleine onderdelen is nog eens tien meter uitgetrokken.

Fietsverhuur

Fietsend nieuwe plekken en mooie natuur ontdekken kan perfect tijdens een (zomer)vakantie in Bergen. Je kunt bij Profile der Kinderen ‘de Fietsspecialist’ terecht voor het huren van fietsen. Klik hiervoor op onderstaande button.

Fietsverhuur


Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken