Profile Dekker 'de Fietsspecialist' Geldermalsen

Let op: tussen kerst & oud en nieuw gesloten! Profile Dekker is een complete fietsenzaak met een zeer groot aanbod aan fietsen, accessoires en onderdelen en een goed uitgeruste werkplaats in Meteren en Geldermalsen.

Adresgegevens

Oudenhof 4 B4191 NW Geldermalsen(Meteren)
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Stem op ons

En win mooie prijzen!

Binnen no-time in de stad

Met de snel leverbare fietsen

Topselectie school

Naar school ga je gewoon op de fiets

Fietsenwinkel Geldermalsen

Profile Dekker 'de Fietsspecialist' Geldermalsen is een fietsenwinkel waar je moet zijn in Geldermalsen. Onze monteurs en verkopers voorzien je van deskundig advies over alle soorten fietsen. Wij hebben een divers assortiment (elektrische) fietsen en ook voor reparatie ben je van harte welkom.

Schaatsen slijpen & verkoop

Bij Profile Dekker kun je ook terecht voor het laten slijpen van schaatsen. Daarnaast verkopen wij ook Zandstra schaatsen: hockey-, kunst-, klap-, kinder-schaatsen en noren.

Zoek je een elektrische fiets?

Bij Profile Dekker 'de Fietsspecialist' Geldermalsen helpen we je graag met het vinden van de perfecte elektrische fiets. We hebben een grote collectie elektrische fietsen. Daardoor kan het ook lastig zijn om een beslissing te maken. Dat snappen we maar al te goed. Daarom voorzien we je van het beste advies en kan je een proefrit maken. Zo kan je bijvoorbeeld een proefrit maken op een elektrische fiets met middenmotor. Zo ga jij met een gerust gevoel de deur uit. Wat daarbij ook helpt: bij vrijwel alle elektrische fietsen kan je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket.
Wil je onze collectie bekijken? Dit zijn onze topmerken:

Wij hebben de perfecte fiets voor jou

Wij van Profile Dekker 'de Fietsspecialist' Geldermalsen geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Geldermalsen. Je ontvangt ook altijd een Servicepas bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken. Wil je alvast onze collectie bekijken? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld.

Bezoek onze showroom

Een fiets moet lekker en comfortabel zitten. Om dit zelf te ervaren verwelkomen we je graag van harte in onze showroom. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We bekijken welke framemaat je nodig hebt en welk zadel bij jou past. Maak gerust een proefrit om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij hebben een ruim assortiment tweedehands fietsen

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Ook voor fietsreparatie en fietsonderhoud

Heeft je fiets een onderhoudsbeurt nodig? Bij Profile Dekker 'de Fietsspecialist' Geldermalsen ben je van harte welkom voor reparatie, service en onderhoud. We zorgen ervoor dat jouw fiets weer in topconditie weggaat. Heb je de fiets bij ons gekocht? Dan staan jouw gegevens gekoppeld aan de Profile Servicepas en krijg je automatisch een uitnodiging voor de periodieke onderhoudsbeurt. Fijn toch? Hoef jij er niet meer aan te denken. 


Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken