Profile Bleumink 'de Fietsspecialist' Zutphen

Profile Bleumink is dé fietsspecialist van de Achterhoek met een winkels in Zutphen, Vorden, Eibergen en Brummen. In totaal bieden ze een winkeloppervlak van maar liefst 2500 m2.

Adresgegevens

Spittaalstraat 34 7201 EE Zutphen
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Voor spoedreparaties kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Stem op ons

En win mooie prijzen!

Binnen no-time in de stad

Met de snel leverbare fietsen

Topselectie school

Naar school ga je gewoon op de fiets

Fietsenwinkel Zuthpen

Profile Bleumink 'de Fietsspecialist' Zutphen is fietsenwinkel waar je moet zijn in Zuthpen. Onze monteurs en verkopers voorzien je van deskundig advies over alle soorten fietsen. Wij hebben een divers assortiment (elektrische) fietsen en ook voor reparatie ben je van harte welkom.

Een elektrische fiets voor elk budget

Bij Profile Bleumink 'de Fietsspecialist' Zutphen adviseren je graag, zodat je een elektrische fiets vindt die perfect bij jouw wensen past.  Zoek je bijvoorbeeld een elektrische fiets met middenmotor? Dan kan je bij ons kiezen uit diverse A-merken. Twijfel je nog? Geen probleem. Wij staan voor je klaar met eerlijk en deskundig advies. Kies je voor het 5 jaar garantiepakket? Dan hoef je je geen zorgen meer te maken over de dure technische onderdelen. Wil je graag vooraf ons assortiment zien? Wij hebben alvast onze topmerken verzameld:

Wij hebben de perfecte fiets voor jou

Wij van Profile Bleumink 'de Fietsspecialist' Zutphen geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Zutphen. Je ontvangt ook altijd een Servicepas bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken. Wil je alvast onze collectie bekijken? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld.

Bezoek onze showroom

Een fiets moet lekker en comfortabel zitten. Om dit zelf te ervaren verwelkomen we je graag van harte in onze showroom. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We bekijken welke framemaat je nodig hebt en welk zadel bij jou past. Maak gerust een proefrit om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij hebben een ruim assortiment tweedehands fietsen

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Ook voor fietsreparatie en fietsonderhoud

Heeft je fiets een onderhoudsbeurt nodig? Bij Profile Bleumink 'de Fietsspecialist' Zutphen ben je van harte welkom voor reparatie, service en onderhoud. We zorgen ervoor dat jouw fiets weer in topconditie weggaat. Heb je de fiets bij ons gekocht? Dan staan jouw gegevens gekoppeld aan de Profile Servicepas en krijg je automatisch een uitnodiging voor de periodieke onderhoudsbeurt. Fijn toch? Hoef jij er niet meer aan te denken. 

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken