Profile Besuyen 'de Fietsspecialist'

Wij staan altijd voor je klaar: vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Zodat je zorgeloos en veilig de weg op kunt.

Adresgegevens

Voorstraat 13 2251 BL Voorschoten
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:15 - 18:00
Woensdag
08:15 - 18:00
Donderdag
08:15 - 18:00
Vrijdag
08:15 - 18:00
Zaterdag
08:15 - 17:00
Zondag
Gesloten
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Team Profile Besuyen "de Fietsspecialist"

Dé Profile Fietsspecialist in voorschoten

G. Besuyen Rijwielspecialist is al 90 jaar een begrip in Voorschoten. In de ruime fietsenwinkel in het centrum van Voorschoten vind je een breed assortiment fietsen van Batavus, Cortina, Dutch ID, Koga, Loekie en Sparta. In deze fietsenwinkel staan de allerleukste kinderfietsen, stadsfietsen, transportfietsen, mamafietsen, e-bikes en de mooiste sportfietsen klaar voor een proefrit. Ben je op zoek naar een gebruikte fiets? Ook die vind je hier volop.

Uitgebreid assortiment
In onze fietsenwinkel hebben wij een grote voorraad accessoires zoals fietszitjes, fietsmanden, fietskratten, fietstassen, fietsbellen en regenkleding. Daarnaast verkopen wij alle fietsonderdelen en onderhoudsmiddelen voor jouw fiets. Zoek je een speciaal item voor jouw fiets dat wij niet op voorraad hebben? Dan bestellen wij dat graag voor je. Wij leveren namelijk niet alleen de standaard onderdelen en standaard fietsen, maar ook aangepaste fietsen zoals driewielers en de bekende fietsen van Fietsmaatjes!

Moderne werkplaats
Aan de overkant van de winkel is onze moderne professionele werkplaats gevestigd. Een team vakmensen staat hier klaar voor onderhoud en reparatie van jouw fiets en e-bike. Via onze leveranciers volgt ons complete team elk jaar de vak- trainingen. Zo is iedere monteur op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen in de tweewielerbranche. En terwijl onze vakmensen je fiets onderhouden of repareren kun jij desgewenst gebruikmaken van onze leenfietsen.

Wij staan voor je klaar!
Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte fiets? Heeft jouw fiets onderhoud of reparatie nodig? Of ben je op zoek naar een item voor je fiets? Ons team fietsspecialisten staat graag voor je klaar in het centrum van Voorschoten!


Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken