Mountainbikes

Mountainbikes

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht, de conditie verbeteren, bospaden trotseren en mooie tochten maken. Prachtig! Met een mountainbike kunt u echt genieten van de buitenlucht. De mogelijkheden voor beginnende mountainbikers en ervaren rijders zijn eindeloos. Sportieve mountainbikes zijn er in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Zoals hardtails, full-suspension en crosscountry. Een verende voorvork en zadelpen zorgen voor comfort, want trillingen en schokken netjes worden geneutraliseerd. Een frame van carbon is lichter en doorgaans prijziger dan een aluminium variant. Hoe stijver het frame, hoe sneller de fiets. Zonder dat het ten koste gaat van de veiligheid. Want krachtige schijf- of velgremmen zorgen voor stabiliteit en controle. Zodat u in weer en wind de beste prestaties kunt leveren. Om de juiste keuze te maken bent u altijd welkom in een van onze winkels voor het beste advies.

Niet alle fietsen zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets. 

Er zijn geen producten gevonden

Deze categorie bevat geen producten. Ga terug naar de vorige pagina.

Met een mountainbike kunt u heerlijk sportief bezig zijn in de buitenlucht. Het is niet alleen goed voor uw lichaam, maar ook hartstikke goed voor de geest. Koopt u een nieuwe MTB bij Profile 'de Fietsspecialist' dan ontvangt u de servicepas van ons. U kiest uw eigen servicepakket van de winkel en kunt geniet vervolgens van de bijbehorende service. Laat u goed adviseren over de keuze van uw mountainbike. Kom gerust langs in een van onze winkels voor het beste advies of een gratis proefrit op onze mountainbikes.