Hybride fietsen

Hybride fietsen

Hybride fietsen zijn zeer comfortabele fietsen die eigenlijk alles kunnen. Geschikt voor woon-werk-verkeer of tijdens een comfotabele recreatieve fietstocht, de hybride fiets is er uitermate geschikt voor. Hybride fietsen staan bekend om hun lage gewicht en dankzij het minimum aantal van 21 versnellingen fietsen de hybrides hartstikke soepel en lekker licht. Dankzij de verstelbare zadel-  en stuurpen past u uw zithouding eenvoudig aan naar uw wensen.Kom voor een gratis proefrit of het beste advies langs in een van onze Profile 'de Fietsspecialist' winkels bij u in de buurt.

Niet alle fietsen zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets. 

Filteren

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Filteren

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koopt u een nieuwe hybride fiets bij Profile 'de Fietsspecialist', dan ontvangt u van ons de servicepas. Hiervoor kiest u het pakket dat het beste bij u past. Wilt u helemaal geen service en onderhoud van uw vakman? Dan kiest u voor de fiets zonder servicepakket. Zo heeft u altijd de fiets en het pakket dat bij u past. Uiteraard heeft u in onze winkels de mogelijkheid tot het maken van een gratis proefrit om uw favoriete fiets te testen. Laat u altijd goed adviseren door de vakman en zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan.