Gazelle fietsen

Gazelle fiets kopen bij Profile 'de Fietsspecialist'

Gazelle: elektrische fiets, stadsfiets en meer

Gazelle fietsen staan al meer dan 100 jaar voor kwaliteit. Gazelle is dan ook het enige merk in de fietsenbranche met het predicaat ‘Koninklijk’. Het is niet voor niets dat de meest populaire elektrische fiets van Nederland de Gazelle Orange is. U kunt bij ons in de webshop of in een van de 100 winkels zowel e-bikes als stadsfietsen van Gazelle kopen. Wilt de Gazelle Orange of een andere elektrische fiets met 5 jaar garantie bestellen? Kies dan voor het 5 jaar garantiepakket!

Filteren

Artikelen 1 tot 48 van 117 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Filteren

Artikelen 1 tot 48 van 117 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Gazelle fietsen: al meer dan 125 jaar kwaliteit

Fietsen met en zonder trapondersteuning

In 1992 verraste prinses Margriet de directie en het personeel van Gazelle door het fietsenmerk het predicaat ‘Koninklijk’ te verlenen. Sinds die tijd zijn er, op een maatschappelijk verantwoorde manier, alweer 14 miljoen Gazelle fietsen van de band gerold in de fabriek in Dieren. Dit zijn onder andere stadsfietsen, toerfietsen, trekkingfietsen en elektrische fietsen. Zo kunt u altijd een Gazelle fiets kopen die bij uw levensstijl past.

 

Gazelle collectie

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u een Gazelle fiets wilt kopen. Fietsfabrikant Gazelle heeft namelijk elk jaar een nieuwe, zeer uitgebreide collectie. Het fietsenmerk uit Dieren maakt damesfietsen en herenfietsen in alle kleuren. Zo is bijna elke elektrische fiets of stadsfiets er in tweevoud en heeft Gazelle een enorme fietscollectie. De Gazelle Miss Grace is bijvoorbeeld een fiets die in alle kleuren van de regenboog te koop is. De Miss Grace is door deze rijke kleuren, 7 versnellingen en de voor- en achterdrager een populaire transportfiets voor korte ritten naar school of door de stad. De andere populaire fietscategorieën bij Gazelle zijn de:

  • Gazelle elektrische fiets;
  • Gazelle stadsfiets;
  • Gazelle moederfiets.

 

Dus of u nu een fiets zoekt voor woon-werkverkeer, een kort ritje met uw kleine, lange ritten door de natuur of het halen van een paar boodschappen: bij Gazelle zit u goed. Weet u nog niet welke fiets bij u past? Kom dan langs één van de 100 Profile 'de Fietsspecialist' fietsenwinkels voor een proefrit op een Gazelle. Op deze manier weet u ook gelijk de goede framehoogte en wordt de fiets goed afgesteld. Mocht u qua fiets uitkomen op een elektrische fiets dan legt de specialist u ook graag wat uit over de plek van de motor en het merk van het elektrische systeem. U kunt hierover al een kleine hint vinden in de naam van de Gazelle e-bikes: HMS staat bijvoorbeeld voor Hybride e-bike met middenmotor en Shimano-technologie en HFP voor een Hybride e-bike met een voorwielmotor (F voor front) en Panasonic-technologie. Wilt u een van deze Gazelle fietsen liever online in onze webshop kopen? Dan kunt u een Profile 'de Fietsspecialist' winkel in uw buurt kiezen als servicepunt. Zo weet u zeker dat u toch snel geholpen wordt bij problemen met uw Gazelle fiets.

Wilt u een Gazelle fiets kopen die niet op onze webshop staat? Neem dan contact op met een Profile 'de Fietsspecialist' winkel in uw buurt. Zij kunnen informeren of de Gazelle fiets nog op voorraad is.

 

Gazelle Orange kopen

De meest populaire elektrische fiets van Nederland komt uit de Gazelle Orange-lijn. Deze Orange-lijn heeft kenmerkende eigenschappen: voordelig geprijsd, betrouwbare onderdelen van a-merken en een herkenbaar frame. Door de goede onderdelen hebben deze fietsen weinig extra onderhoud nodig en met het strakke frame zijn deze fietsen licht van gewicht. Gazelle Orange is uitgebracht als "gewone" fiets en als elektrische fiets. De stadsfiets heet de Gazelle Orange C7+. Liever een elektrische fiets van Gazelle kopen? Dan kunt u de Gazelle Orange C7+ HFP, de Gazelle Orange C310 HMB of Gazelle Orange C7 HMS online bestellen in onze webshop.

 

Proefrit bij een Gazelle dealer

Bij Profile 'de Fietsspecialist' zijn Gazelle fietsen en e-bikes regelmatig in de aanbieding. Wilt u dit als eerste weten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of houd de folder op onze site in de gaten. Twijfelt u nog of u nog over de juiste fiets en wilt u niet direct online bestellen? Ga dan langs een van de 100 Profile 'de Fietsspecialist' fietsenwinkels met een Gazelle dealerschap. Zij geven u graag advies en zorgen voor een proefrit.

Op zoek naar een tweedehands Gazelle fiets? Kijk dan op onze tweedehandspagina.

Koopt u een fiets bij Profile 'de Fietsspecialist, dan bent u verzekerd van optimale service. Wij willen graag dat u 100% tevreden bent met uw nieuwe fiets en optimaal fietsplezier ervaart. Daarom ontvangt u bij ons de Profile Servicepas met een servicepakket naar keuze. Afhankelijk van het door u gekozen pakket, ontvangt u diverse services, zoals een fietsmeting, servicebeurten of zadelomruilservice. Bij E-bikes kunt u tevens kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Of u nou zoekt naar een fiets van Gazelle, Sparta, Batavus of Cortina, bij alle fietsen leveren wij een servicepas met servicepakket naar keuze.