Crosshybride fietsen

Crosshybride fietsen

Geen fietstocht te ver of te zwaar met de sportieve crosshybride, die de snelheid van een racefiets combineert met kracht en wendbaarheid van een mountainbike. Deze alleskunner maakt zowel op het asfalt als op bos-, grind- en schelpenpaden een verpletterende indruk. Perfect voor recreatieve en actieve fietsers. Voor het verbeteren van de conditie, mooie bos- en toertochten en tijdens de vakantie. Crosshybrides zijn snel en stijlvol, door de vele versnellingen en het slimme design zonder dat het ten koste gaat van de stabiliteit en veiligheid. Vraag altijd advies bij Profile 'de Fietsspecialist' bij u in de buurt, want crosshybrides zijn er in verschillende soorten, maten, kleuren en prijsklassen.

Niet alle fietsen zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets. 

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

  • 30 versnellingen | Aluminium frame en Suntour Air voorvork

    € 1.499,00

    € 1.299,00 (Incl. servicepakket)

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met de crosshybride fietsen kunt u flink wat kilometers maken. Zorg dat uw fiets in goede conditie blijft en kies het juiste servicepakket voor u. Met de servicepas van Profile 'de Fietsspecialist' kiest u uw eigen pakket. Kies voor de service en het onderhoud dat u wenst en pas dit volledig aan op uw eisen. De crosshybride fietsen kunt u gratis komen testen in een van onze winkels. Wij raden u aan altijd een proefrit te maken en u juist te laten informeren over de aanschaf van uw crosshybride fiets.