Dutch ID fietsen

Dutch ID fiets kopen? Dan zit je bij ons goed!

Dutch ID fietsen: exclusief bij Profile 'de Fietsspecialist'

Dutch ID elektrische fiets kopen? Bij ons heb je ruime keuze uit 42 Dutch ID e-bikes! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de Dutch ID City, Dutch ID Infinity of de Dutch ID Comfort. Bij alle Dutch ID fietsen in onze webshop krijg je GRATIS een Servicepas, waarbij je kunt kiezen voor 5 jaar garantiepakket! 

Er zijn geen producten gevonden

Deze categorie bevat geen producten. Ga terug naar de vorige pagina.

Dutch ID fietsen: 100% Nederlands

Vijf redenen waarom je voor een Dutch ID fiets moet kiezen

Dutch ID is het exclusieve merk van Profile ‘de Fietsspecialist’. De Dutch ID fietsen worden door technici ontworpen, getest en één voor één met de hand gemaakt. Bij dit proces zijn de Profile specialisten intensief verbonden, omdat ze weten wat fietsers zoals jij zoeken in een e-bike.

 

1. 100% HAND BUILT IN HOLLAND

Een Dutch ID fiets wordt ontworpen, met de hand opgebouwd en uitvoerig getest in het Nederlandse Beverwijk.

2. NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Een belangrijk uitgangspunt bij het ontwerpen van nieuwe Dutch ID fietsen is het omarmen van de nieuwste technologieën. Dutch ID had de primeur met de eerste Bosch middenmotor in Nederland en ziet dit als leidraad voor de verdere ontwikkeling van haar fietsmodellen.

3. PASSIE VOOR KWALITEIT

Intensieve kwaliteitscontroles waarborgen een hoogwaardig eindproduct. Van ontwerp tot assemblage besteedt Dutch ID veel aandacht aan kleine details. Zo lopen alle kabels netjes door het frame, worden er duurzame bevestigingsdelen gebruikt en staat alles juist afgesteld. Dutch ID bouwt alleen elektrische fietsen met het meest stabiele en betrouwbare aandrijfsysteem: de middenmotor. Door de centrale en lage motorpositie liggen e-bikes met een middenmotor stabiel op de weg. 

4. COMFORT/STIJFHEID

Optimale stijfheid van het frame, ook wel torsiestijfheid genoemd, is van groot belang voor Dutch ID. Een frame maakt zijwaartse bewegingen wanneer je kracht op de pedalen zet. Hoe kleiner de beweging, hoe stijver het frame. Een hoge torsiestijfheid houdt in dat de fiets strak reageert op de bewegingen en zorgt voor een veilig en zeker fietsgevoel. De constructie van het Dutch ID City-frame is door de Consumentenbond zelfs beoordeeld met een 10!

5. VORMGEVING

Een Dutch ID moet goed rijden, maar er bovenal ook mooi uitzien!

 

Koopt u een fiets bij Profile 'de Fietsspecialist, dan bent u verzekerd van optimale service. Wij willen graag dat u 100% tevreden bent met uw nieuwe fiets en optimaal fietsplezier ervaart. Daarom ontvangt u bij ons de Profile Servicepas met een servicepakket naar keuze. Afhankelijk van het door u gekozen pakket, ontvangt u diverse services, zoals een fietsmeting, servicebeurten of zadelomruilservice. Bij E-bikes kunt u tevens kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Of u nou zoekt naar een fiets van Gazelle, Sparta, Batavus of Cortina, bij alle fietsen leveren wij een servicepas met servicepakket naar keuze.