▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Kinderaccessoires

Kinderaccessoires

Toet toet! Maak van uw kinderfiets een stoere politie-auto of zet er een brandweersirene op. Voor kinderen moet fietsen leuk zijn. Spelenderwijs leert uw kleintje de balans te houden en te fietsen. Wij hebben diverse kinderaccessoires die het fietsen niet alleen leuker, maar ook een stuk veiliger maken. Wij raden dan ook aan uw kind altijd een helm te laten dragen. Naast de veilige gadgets hebben we natuurlijk ook gewoon veel leuke en hippe dingen, zoals een vrolijke fietsmand, stoere vlaggen en kleurrijke kabelsloten.

Filteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Filteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Van knappe prinses tot stoere politie

Kinderaccessoires voor de fiets zijn er in vele vrolijke en leuke designs. Wij hebben hele stoere helmen die niet alleen super veilig zijn, maar ook nog eens ontzettend gaaf. Wat dacht u van een politiehelm op de fiets. Gecombineerd met een politietoeter voorop voelt u kindje zich helemaal de baas en leert op een spelenderwijs fietsen. Nog niet helemaal toe aan een grote fiets? Dan hebben we natuurlijk ook stevige zijwielen die het even wat extra steun geven. Heeft u nog vragen of kunt u niet helemaal vinden wat u zocht? Vraag in dichtstbijzijnde de winkel naar de mogelijkheden en overige merken.