Filters

Basil fietstassen

Eén van de bekendste fietstas merken van Nederland: Basil. Erkend om zijn innovatieve ontwerpen, duurzame materialen en aandacht voor details. Of je nu op zoek bent naar een enkele fietstas voor naar het werk, een dubbele fietstas voor al je boodschappen of een stuur- of zadeltas voor je kleinere essentials, Basil heeft het allemaal.

Bekijk hier het assortiment Basil fietsassen. Twijfel je nog over het type fietstas of wil je weten waar je op kunt letten? Lees de blog Welke fietstas moet ik kopen?

0 producten
Geen producten gevonden die voldoen aan je selectie

Basil fietstas: stijlvol én functioneel

Basil is een toonaangevend merk in de fietswereld, bekend om zijn stijlvolle, functionele en hoge kwaliteit fietstassen. Sinds het bedrijf in de jaren '70 in Nederland werd opgericht, heeft het zich toegelegd op het ontwerpen van producten die niet alleen praktisch zijn, maar ook een stijlvolle aanvulling op elke fiets.

Het assortiment van Basil is zeer divers en biedt opties voor elke behoefte en elke stijl. Of je nu op zoek bent naar een enkele fietstas voor je dagelijkse woon-werkverkeer, een dubbele fietstas voor die vele boodschappen, een fietsrugzak voor on the go of een stijlvolle stuurtas of zadeltas voor kleinere items, Basil heeft het allemaal. De tassen zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan designs en kleuren, zodat je gemakkelijk een tas kunt kiezen die bij je fiets en je persoonlijke stijl past. Op zoek naar een enkele fietstas? Bekijk hier het volledige assortiment Basil enkele fietstassen. Meer ruimte nodig? Bekijk hier het assortiment Basil dubbele fietstassen.

Hoe bevestig je een Basil fietstas?

Een Basil fietstas bevestigen is erg eenvoudig. Afhankelijk van het model van de tas kan de manier van bevestigen verschillen. De meeste Basil fietstassen zijn uitgerust met universele bevestigingssystemen, waardoor ze compatibel zijn met elke fiets. Elke fietstas van Basil wordt meegeleverd met duidelijke instructies voor montage en bevestiging, waardoor je je nieuwe fietstas snel en veilig aan je fiets kunt bevestigen. Hulp nodig, of zeker weten dat de fietstas die je op het oog hebt op jouw fiets past? Kom langs de winkel en laat de fietstas direct bevestigen door de specialist.

Over Basil

Basil is opgericht in 1976 in Nederland door Nico van Balveren. Nico was eigenaar van een fietsenwinkel in Silvolde, een klein stadje in het oosten van het land. Hij merkte dat er vraag was naar hoogwaardige, functionele fietsaccessoires, maar dat het aanbod destijds beperkt was. Hierdoor zag hij een kans om het gat in de markt te vullen. Nico begon met het produceren van rieten fietsmanden. Zijn producten waren een succes en de vraag groeide gestaag. Geïnspireerd door dit vroege succes besloot hij om zijn assortiment uit te breiden en richtte hij Basil op, een bedrijf dat zich zou richten op het ontwerp en de productie van allerlei soorten fietsaccessoires. De naam "Basil" is een samentrekking van "van Balveren" en "Silvolde", een eerbetoon aan zijn roots. Basil begon met het produceren van fietstassen, manden, en bellen, maar heeft sindsdien zijn assortiment uitgebreid met diverse andere fietsaccessoires. Het bedrijf werd al snel bekend om zijn aandacht voor detail, kwaliteit, en innovatie, waardoor het een vaste waarde werd in de fietsindustrie.

Vandaag de dag staat Basil nog steeds bekend om zijn hoogwaardige, functionele en stijlvolle fietsaccessoires. Ondanks de groei en het succes van het bedrijf blijft Basil trouw aan de waarden die aan de basis van het bedrijf liggen: het ontwerpen van kwalitatieve, functionele en stijlvolle fietsaccessoires.

Basil fietstas kopen

Enthousiast geworden? Bestel je Basil fietstas eenvoudig online. Kies je type fietstas, je kleur en je prijsklasse. Is je favoriete fietstas op voorraad? Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen al in huis! Haal ‘m op bij je favoriete winkel of laat je nieuwe aanwinst gratis thuisbezorgen (vanaf 50,-). Wel zo makkelijk.

Fietstas van Basil eerst uitproberen?

Weet je niet zeker voor welke fietstas je moet gaan? Of wil je zeker weten dat je nieuwe fietstas past op je fiets? Kom langs de winkel. De specialist adviseert je over de verschillende typen fietstassen en past deze direct op je fiets. Met meer dan 140 winkels door heel Nederland zit er altijd wel een Bike Totaal bij jou in de buurt.

;