▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Fietskinderzitjes

Fietskinderzitjes

Een kinderzitje op uw fiets zorgt ervoor dat u samen met uw kleine spruit veilig op weg kunt. Zodra uw kleintje zelfstandig kan zitten, is hij of zij klaar om samen met u een ritje te maken. Kies altijd voor een zitje met een veiligheidskeurmerk. Zo weet u zeker dat uw kindje veilig zit en niet zomaar uit het stoeltje kan komen. Voetriempjes zorgen ervoor dat de voetjes niet tussen de spaken komen. Geniet samen met uw kindje voor op achterop, dankzij de ruime keuze in kinderzitjes. Kies de gewenste kleur en maak uw voorzitje af met een prettig windscherm als extra bescherming.

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

  • Zilver |

    € 12,95

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kinderzitjes geven u en uw kleintje veiligheid

Kinderzitjes wilt u veilig gemonteerd hebben op uw fiets. Kom daarom gerust langs met uw fiets om het fietszitje direct op uw fiets te laten plaatsen. Zo weet u zeker dat u samen veilig op pad gaat. Wij hebben een groot aanbod diverse zitjes. Zo hebben we voorzitjes voor de allerkleinsten tot ongeveer 15 kg. De oudere kinderen kunnen beter achterop middels een achterzitje. Hierna kunt u eventueel kiezen voor een rugleuning en/of losse voetsteuntjes om toch nog te extra steun te geven na een kinderzitje.