▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Fietskarren

Fietskarren

Fietskarren zorgen voor een ontspannen en veilige fietstocht voor u en uw kindje. Ook voor huisdieren zijn er diverse fietskarren verkrijgbaar. Een bagagekar is weer meer geschikt voor het vervoer van goederen en spullen. Met een fietskar kunt u in ieder geval genoeg meenemen en is het meenemen van spullen geen excuus meer om de fiets te laten staan. Naast super handig is het vervoer in een fietskar ook nog een super veilig voor uw kinderen.

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

  • Lichtgewicht aluminium frame | Max. hondenmaat: 65 cm schouderhoogte

    € 349,00

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fietskarren zijn er in vele soorten en maten. Om te beginnen is het handig te kijken naar wat u wilt vervoeren. Zo zijn er fietskarren geschikt voor het vervoeren van (kleine) kinderen, maar ook voor huisdieren of voor andere spullen. Past dit standaard niet op uw fiets? Dan hebben wij ook diverse adapters en montagesets in ons assortiment om dit passend te maken. Kom gerust langs in de winkel voor het beste advies.

Fietskar voor baby’s, peuters en kleuters

Samen fietsen met uw kleintje is heerlijk, maar moet zeker wel veilig gebeuren. Onze fietskarren voor kinderen zijn zeer goed afgewerkt en hebben een veilige bak waarin de kinderen goed vastzitten en worden beschermd tegen onder andere regen.  Houdt bij de aanschaf van een fietskar wel rekening met het maximale gewicht dat de kar kan hebben.

Fietskar voor honden en andere huisdieren

Fietskarren zijn er ook voor dieren. Zo kunt u samen met uw hond, kat, konijn, cavia of misschien wel fret genieten van de mooie natuur. Zorg er in dit geval wel voor dat uw dier rustig de tijd krijgt om te wennen aan deze manier van vervoeren. Niet alle honden vinden het direct leuk om op deze manier vervoerd te worden, maar ervaring leer; oefening baart kunst.

Fietskar voor fietsvakantie

Gaat u langere tijd weg en moeten er veel spullen mee? Kijk dan eens naar de fietskarren in ons assortiment voor bijvoorbeeld uw tent en andere (kampeer)spullen. De karren zijn gemakkelijk te monteren en bieden tot wel 50kg aan ruimte.