Fietskarren

Fietskarren zorgen voor een ontspannen en veilige fietstocht voor jou en je kindje. Daarnaast zijn er ook voor huisdieren diverse fietskarren verkrijgbaar. Een bagagekar is meer geschikt voor het vervoer van goederen en spullen. Met een fietskar kun je in ieder geval genoeg meenemen en is het meenemen van spullen geen excuus meer om de fiets te laten staan. Naast het feit dat het vervoer in een fietskar heel handig is, is het ook nog eens veilig voor kinderen.  
Lees meer
1 van 1 resultaten
Sorteren op

Fietskarren in vele soorten en maten

Fietskarren zijn er in vele soorten en maten. Om te beginnen is het handig te kijken naar wat je wilt vervoeren. Zo zijn er fietskarren geschikt voor het vervoeren van (kleine) kinderen, maar ook voor huisdieren of voor andere spullen. Past dit standaard niet op jouw fiets? Dan hebben wij ook diverse adapters en montagesets in ons assortiment om dit passend te maken. Kom gerust langs in de winkel voor het beste advies.

Fietskar voor baby’s, peuters en kleuters

Samen fietsen met je kleintje is heerlijk, maar moet zeker wel veilig gebeuren. Onze fietskarren voor kinderen zijn zeer goed afgewerkt en hebben een veilige bak waarin de kinderen goed vastzitten en worden beschermd tegen onder andere regen. Houd bij de aanschaf van een fietskar wel rekening met het maximale gewicht dat de kar kan hebben.


Fietskar voor honden en andere huisdieren

Fietskarren zijn er ook voor dieren. Zo kun je samen met jouw hond of misschien wel kat genieten van de mooie natuur. Zorg er in dit geval wel voor dat het dier rustig de tijd krijgt om te wennen aan deze manier van vervoeren. Niet alle honden vinden het direct leuk om op deze manier vervoerd te worden, maar de ervaring leert; oefening baart kunst.


Fietskar voor fietsvakantie

Ga je een langere tijd weg en moeten er veel spullen mee? Kijk dan eens naar de fietskarren in ons assortiment voor bijvoorbeeld tenten en andere (kampeer)spullen. De karren zijn gemakkelijk te monteren en bieden tot wel 50kg aan ruimte.