Elektrische fiets voorwielmotor

Op zoek naar een elektrische fiets met voorwielmotor? Die vind je hier! Wil je advies over de juiste framemaat? Bekijk dan eens onze blog over framematen. Voor extra informatie of een proefrit op een elektrische fiets met voorwielmotor ben je uiteraard altijd welkom in de Profile 'de Fietsspecialist' winkel in jouw buurt
Lees meer
16 van 16 resultaten
Sorteren op

Elektrische fietsen met voorwielmotor

Op zoek naar een fiets waarmee je even snel naar de supermarkt of de andere kant van de stad kunt vliegen? Dan is een elektrische fiets met voorwielmotor perfect voor jou. Het voordeel van de voorwielmotor is dat hij redelijk goedkoop geproduceerd kan worden. Hierdoor is een elektrische fiets met voorwielmotor vaak voordeliger geprijsd dan met achterwielmotor of middenmotor.

Proefrit elektrische fiets voorwielmotor

Wil je graag even een proefrit maken op een fiets met een voorwielmotor? Dat snappen we heel goed. Neem contact op met de Profile winkel bij jou om de hoek. Ze helpen je graag.

Kies voor Profile ‘de Fietsspecialist’

Profile noemt zich niet voor niets ‘de Fietsspecialist’. Een topassortiment van stadsfietsenelektrische fietsenonderdelenaccessoires en kleding is namelijk niet voldoende. Profile garandeert je daarom ook het beste advies en uitgebreide service. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Met meer dan 100 winkels zit er altijd een bij jou in de buurt.