Met een QWIC stap je elke dag met een lach op je elektrische fiets. Hij vervoert je met gemak van A naar B, zelfs door de drukke stad. Bij de elektrische fietsen van QWIC krijg je gratis de Profile Servicepas, waarbij je vrijwel altijd kunt kiezen om het 5 jaar garantiepakket te koppelen als servicepakket.

De meest stijlvolle lifestyle e-bikes in QWIC's portfolio. Comfort e-bikes brengen gemak en flexibiliteit in het dagelijks leven. Het Comfort-segment bestaat uit drie series: Premium i, de klassieke Premium e-Bike en de Premium Q.

Premium i - de makkelijke rit

De Premium i is de ultieme upgrade voor je dagelijkse leven en is de perfecte e-bike voor in de stad. Met deze stijlvolle e-bike bereik je moeiteloos elke bestemming. Deze e-bike heeft haar unieke look te danken aan de accu die smaakvol is geïntegreerd in het frame. Premium i biedt een breed aantal smaken waardoor er voor iederéén een ideale variant bijzit.

Premium i

Premium

De originele QWIC waarmee het allemaal begon. De Premium modellen zijn een comfortabele toevoeging aan de wereld van e-bikes. QWIC's Premium e-bikes zijn alles wat je nodig hebt met hun comfortabele zitpositie en gemakkelijke instap. Onder de bagagedrager is plaats voor een sterke accu die de fiets een grote actieradius gunt.

Premium

Performance e-bikes

De Performance e-bikes van QWIC brengen je supersnel op je bestemming. De e-bikes uit de Performance-serie zijn ideaal voor de veeleisende, sportieve fietser en bieden met een maximumsnelheid van 25 km/u tot 45 km/u, afhankelijk van het model, een waardig alternatief voor de korte autorit.

Performance

QWIC fietsen zijn het alternatief voor de auto

In 2004 krijgen Taco en Michiel, de oprichters van Qwic, het idee om e-bikes in Nederland te gaan ontwikkelen en verkopen. Hun droom? ‘Grote steden zonder auto’s!’ In Amsterdam wordt er dagelijks door een klein team gewerkt aan elektrische fietsen met een modern en strak uiterlijk, de nieuwste techniek en verbeterde rijeigenschappen. Elk handgemaakt frame wordt uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Een vakman bouwt het handgemaakte fietsframe van begin tot eind, een tweede persoon checkt en tests de fiets vervolgens volledig. Qwic heeft dus een honderdprocentscontrole.

Door innovatieve elektrische fietsen te ontwikkelen maakt Qwic producten die niet alleen duurzaam zijn, maar ook leuk zijn om op te rijden. Zo hoopt het Qwic-team automobilisten te kunnen verleiden om (vaker) de fiets te pakken.