Koga Pace B10

Wil je sportiviteit combineren met comfort? Dan is de Koga Pace B10 voor jou een uitermate geschikte e-bike. De krachtige motor, het automatische versnellingssysteem en de grote accu nodigen uit om een flinke toertocht te gaan maken. Maar ook in de stad kun je met deze elektrische fiets prima uit de voeten. De zithouding en krachtige schijfremmen geven je het gevoel van comfort en veiligheid. 
Lees meer
4 van 4 resultaten
Sorteren op

De winnaar is: de Koga Pace B10

De Koga Pace B10 is een klasse apart binnen de high-end elektrische fietsen. Niet voor niets was deze e-bike in 2021 de AD Fietstest Beste Koop in de categorie high-end e-bikes. En daarmee was het nog niet klaar. In 2022 won diezelfde elegante fiets de iF Design Award. Allemaal leuk en verdiend natuurlijk. Maar waar het voor jou om gaat is dat deze strakke elektrische fiets een sportieve zit heeft en voorzien is van heel veel details die jouw fietsrit nog fijner maken.

Onderhoudsarme combinatie van motor en versnelling

De Koga Pace B10 ondersteunt je fietstochten met een betrouwbare en zeer krachtige Bosch Performance CX middenmotor met een koppel (kracht) van maar liefst 85 Nm. Een onderhoudsarme Gates aandrijfriem brengt deze kracht over van de motor naar de traploze versnellingsnaaf. Voordeel van een aandrijfriem in plaats van een ketting is, dat deze tot 3x zo lang meegaat en niet gesmeerd hoeft te worden. Dus je krijgt ook geen zwarte broek meer als deze een beetje te wijde pijpen heeft.

Een traploze Enviolo versnellingsnaaf maakt de uitmuntende rij-ervaring helemaal af. Op het uitgebreide Kiox display stel je in hoe zwaar je wil trappen en de motor doet, samen met de traploze versnellingsnaaf, de rest.

Probeer de Pace B10 eens leeg te fietsen

Dat lukt je haast niet. De Koga Pace B10 is uitgerust met een accu van 750 Wh. In de energiezuinige ECO-modus kun je hier maar liefst tot 240 kilometer mee fietsen. Grote kans dat je tegen die tijd allang weer bij een laadpaal bent aanbeland. Zo heb je met deze elektrische fiets het gevoel dat je oneindig kunt blijven doorfietsen.

De Pace B10 is smart

Alle gegevens van je motorsysteem komen bij elkaar in het Bosch Smart System. Op de eBike Flow-app kun je alle prestaties aflezen en je aandrijfsysteem optimaal aanpassen aan je fietswensen. De accu, het display, de drive-unit en de bedieningseenheid zijn allemaal verbonden aan de de eBike Flow-app. Alle onderdelen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en in de app kun je je rij-ervaring helemaal naar eigen behoefte instellen.

Maximale service op de Pace B10

Bij iedere Koga Pace B10 krijg je de Profile Servicepas. Met de extra's die we hierop bieden houden we je e-bike topfit. Door je tijdig uit te nodigen voor de servicebeurten voorkomen we onnodige slijtage en zorgen we ervoor dat je probleemloos kunt blijven fietsen. Niet voor niets beoordelen onze klanten de servicebeurten gemiddeld met een 9!

Bij elektrische fietsen kun je kiezen voor een 5 jaar garantiepakket. Zo weet je vooraf dat je je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over de elektrische onderdelen van je fiets. Stel dat de motor of accu binnen 5 jaar kapot gaat, dan wordt deze gerepareerd of krijg je een nieuwe (als je aan de garantievoorwaarden voldoet natuurlijk). En dat scheelt toch heel veel. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden bij de winkel  bij jou in de buurt.

Met of zonder helm?

Op een elektrische fiets is een helm (nog) niet verplicht. Toch is het voor de veiligheid wel aan te raden. Zeker met de Pace B10. Met de krachtige motor trek je snel op en met het comfort van de Pace B10 wil je steeds verder fietsen. Wil je een veilige en mooie fietshelm uitzoeken? Bekijk ons assortiment helmen.