Koga E-Nova

De Koga E-Nova is een veelzijdige alleskunner. Ondersteund door een betrouwbare Bosch middenmotor rij je op deze elektrische fiets de hele stad door. Deze e-bike wordt standaard geleverd met een 300 Wh accu en een kettingaandrijving. Wil je meer comfort of langere tochten maken dan kun je de Koga E-Nova upgraden met een grotere accu, riemaandrijving en nog enkele andere extra's. Zo is de bewezen kwaliteit van Koga  beschikbaar voor een hele grote groep mensen.
Lees meer
9 van 9 resultaten
Sorteren op

De Koga E-Nova is een veelzijdige alleskunner

De Koga E-Nova is een echte kwaliteitsfiets, zoals je van Koga  mag verwachten en toch heel betaalbaar. Deze e-bike is er in veel varianten, dus ook als je op zoek bent naar nog meer comfort of luxe, kun je dat bij de E-Nova vinden. Ze zijn allemaal uitgerust met een betrouwbare Bosch ActiveLine Plus middenmotor met een koppel van 50 Nm. Hiermee kun je zowel in de stad als op licht glooiend terrein probleemloos rijden.

Goed uitgerust basismodel

De Koga E-Nova elektrische fiets heeft de accu goed bereikbaar in de bagagedrager. Met de standaardaccu van 300 Wh kun je tot zo'n 80 kilometer rijden. Wil je verder rijden, dan is met een grotere accu de actieradius te verhogen tot maar liefst 160 kilometer. Op het Bosch Intuvia display op het stuur kun je je voorkeuren instellen en precies de staat van de motor en de accu volgen.  Meer informatie over de actieradius vind je in deze blog

Meer comfort? Kies de Koga E-Nova EVO

De Koga E-Nova EVO is de luxere uitvoering van de E-Nova. Bij de PT-versie is de accu strak weggewerkt in de onderbuis van het frame. Daarnaast is de ketting vervangen door een aandrijfriem. Deze is niet alleen duurzamer (hij gaat wel 3 keer langer mee) maar ook onderhoudsarm en vetvrij. Je hebt dan ook geen kettingkast meer nodig om je broek te beschermen. De accu voor de E-Nova Evo begint bij 400 Wh en zijn te vergroten naar 500 of 625 Wh om je actieradius nog groter te maken.  Om onder alle weersomstandigheden ook weer snel tot stilstand te komen is deze elektrische fiets uitgerust met Magura hydraulische schijfremmen. Deze werken ook feilloos bij regen en sneeuw.

Maximaal genieten met de automatische versnelling

Op de Koga E-Nova EVO elektrische fiets kan je het jezelf nog gemakkelijker maken met een automatische versnelling. Op het stuurdisplay stel je in hoe zwaar je wil trappen en de Enviolo Trekking Automatic naafversnelling bepaalt zelf traploos welke versnelling daar bij hoort. Zo ervaar je grenzeloos fietsgenot, waardoor je steeds verder wil en kunt toeren.

Nieuwe fiets, nieuwe tas

Ga je picknicken of boodschappen doen? Met de veelzijdige Koga E-Nova kan het allemaal. Overeenkomst bij deze activiteiten is dat je een goede tas nodig hebt voor op je e-bike. Bekijk ons assortiment fietstassen om een passende nieuwe fietstas uit te zoeken.

5 jaar zorgeloos toeren op je E-Nova

Elke Koga E-Nova voorzien wij van een Profile Servicepas. Met de Servicepas kun je kiezen voor een passend servicepakket. Enkele voordelen van de servicepas zijn korting op de servicebeurten en sleutelservice voor het gemakkelijk bijbestellen als je je sleutel kwijt bent.

En wil je 5 jaar lang echt zorgeloos rijden? Kies dan voor het 5 jaar garantiepakket. Je weet dan zeker dat je je 5 jaar lang geen zorgen hoeft te maken over de elektrische onderdelen van je e-bike.