Gazelle Citygo

De Gazelle Citygo e-bike voelt zich thuis in het drukke stadsverkeer. De soepele Bosch middenmotor helpt je moeiteloos door het verkeer. En plotseling remmen doe je ook met regen en sneeuw veilig met de rollerbrakes. De verlichting is zo geïntegreerd dat deze fietsenstalling-proof is. En ook belangrijk in de stad: de fiets wordt standaard geleverd met een extra ketting in een speciale houder om je fiets dubbel tegen diefstal te beschermen.

Lees meer
2 van 2 resultaten
Sorteren op

Gazelle Citygo: de stad in en gaan

De Gazelle Citygo elektrische fiets heeft deze naam niet voor niets. Hij is ontworpen om alle stadse uitdagingen te overwinnen. Een robuust en opvallend frame, fietsenstallingproof en klaar om volgeladen te worden. De fiets wordt aangedeven door een betrouwbare en stille Shimano Steps middenmotor. Met de 400 Wh (standaard) of 500 Wh (optie) accu kun je heel wat veilige kilometers door de stad toeren. Met deze ondersteuning kun je ook volgeladen zonder al te veel moeite op pad.

Maximaal beschermde verlichting

Zowel de voorlamp als het achterlicht is goed weggewerkt. De voorlamp is geïntegreerd in het frame, waardoor deze amper uitsteekt. Het achterlicht is veilig onder de bagagedrager weggewerkt. Zo kun je dag en nacht veilig fietsen.

Gazelle Citygo tegen fietsendiefstal

Elektrische fietsen zijn een gewilde prooi voor fietsendieven. De Gazelle Citygo is voorzien van dubbele diefstalbeveiliging. Uiteraard zit er een heel stevig ringslot op. Daarnaast zit aan de bagagedrager een opbergvak met een stevige extra ketting. Zo kun je altijd je fiets vastmaken aan de fietsenstalling of aan het dichtstbijzijnde hek. En dat is in deze tijd zeker geen overbodige luxe.

Opvallende verschijning

De fiets is dan wel robuust, maar dat houdt niet in dat hij niet ook heel mooi kan zijn vormgegeven. Het frame is slank met een kleurige dubbele bovenbuis. Door die kleurstelling is je fiets ook tussen andere fietsen altijd gemakkelijk te herkennen. Wil je meer meenemen of heb je een kind achterop, dan kun je de e-bike voorzien van een voordrager. Een ideale fiets dus voor woon-werkverkeer, naar de sportschool, boodschappen of om je kind naar de opvang te brengen.