Gazelle Chamonix

De Gazelle Chamonix HMS e-bike is een uitermate comfortabele elektrische fiets in een sportief jasje. De krachtige Shimano middenmotor ondersteunt je bij al je ritten. En kies je voor een extra grote 630 Wh accu dan kun je prachtige lange ritten maken. De accu is van onderen in het frame weggewerkt, waardoor de e-bike een extra snelle look krijgt. Je kunt kiezen voor 5, 7 of 10 versnellingen, dus er is voor ieder type fietser een Gazelle Chamonix.

Welke je ook kiest, je krijgt altijd de Profile servicepas voor jarenlang rijplezier. Als je kiest voor het 5 jaar garantiepakket, dan heb je de eerste jaren geen omkijken meer naar je elektrische fiets.
Lees meer
11 van 11 resultaten
Sorteren op

Gazelle Chamonix e-bike: sportief en comfortabel

De Gazelle Chamonix elektrische fiets straalt sportiviteit uit. De accu zit verstopt in het slanke frame. En over de accu gesproken: je kunt kiezen voor een extra grote accu met maar liefst 630 Wh. Genoeg voor heel veel kilometers rijplezier. Aan comfort is ook alles gedaan. Met de verende voorvork en zadelpen en de brede banden wordt iedere oneffenheid in de weg afgevlakt. Het mooie uiterlijk wordt nog strakker doordat de kabel vrijwel geheel door het frame lopen.

Krachtige Shimano STEPS middenmotor

De elektrische Chamonix is voorzien van een soepele en krachtige Shimano STEPS middenmotor. Deze levert 50 Nm (C7) of 60 (C5 en T10) Nm aan kracht wat handig om als eerste weg te zijn bij het stoplicht, maar ook om moeiteloos de Limburgse heuvels te bedwingen of tegen de polderwind in te fietsen. Om deze kracht beheersbaar te houden rem je met betrouwbare hydraulische schijfremmen. Ook bij slecht weer doen deze remmen veilig hun werk. De motor heeft 3 ondersteuningsniveaus en een speciale meeloopstand voor als je je fiets aan de hand meevoert.

Gazelle Chamonix met naafversnelling of derailleur

De Gazelle Chamonix e-bike is verkrijgbaar met een derailleur met 10 versnellingen of met een versnellingsnaaf met 5 of 7 versnellingen. Zo is er voor elk wat wils. De derailleur geeft je alle vrijheid om je eigen trapkracht en snelheid te bepalen.

Altijd comfortabel fietsen

Met de Switch stuurpen kun je zonder gereedschap je zithouding aanpassen. In druk verkeer is het vaak wat prettiger om meer rechtop te zitten. Ga je een lange fietstocht maken, dan is een sportievere houding lekkerder. Je kunt nu eenvoudig onderweg switchen van houding. Zo wil je steeds vaker en verder fietsen. En met de upgrade naar de 630 Wh accu kun je ver fietsen. In de eco-stand ondersteunt deze e-bike een actieradius tot wel 160 km. Al raden we wel aan om al voor die tijd je accu weer op te laden. ;-)