Elektrische Vouwfietsen

Elektrische vouwfietsen zijn niet alleen super handig, maar ook lekker snel. Gemakkelijk mee te nemen in de trein of op vakantie en daarna in sneltreinvaart lekker doorfietsen.U combineert het beste van twee werelden. Koopt u uw elektrische vouwfiets bij Profile 'de Fietsspecialist' dan heeft u de mogelijkheid uw eigen servicepakket te kiezen. Zo betaalt u nooit teveel en heeft u altijd de service die u verwacht.

Niet alle fietsen zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets.

Er zijn geen producten gevonden

Deze categorie bevat geen producten. Ga terug naar de vorige pagina.

Neem uw snelle e-bike in een handomdraai mee en kies voor een elektrische vouwfiets. De vouwfietsen zijn heel gemakkelijk en snel in te klappen en weer uit te klappen als u hem nodig heeft. Heerlijk simpel en toch doeltreffend. Ideaal voor forenzen of om mee te nemen op vakantie in de camper.

Elektrische vouwfiets voor iedereen

De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat u lange afstanden kunt afleggen, zonder gelijk helemaal bezweet en buiten adem te zijn. Ook makkelijk als u niet direct bij de bestemming kunt parkeren. Fiets lekker het laatste stukje. Ook handig, een vouwfiets mag gratis mee in de trein.