Elektrische hybride fietsen

Elektrische hybride fietsen

Een betrouwbare elektrische hybride fiets met trapondersteuning maakt fietsen een stuk comfortabeler. Voor boodschappen, ontspanning of woon-werkverkeer. De hybride e-bikes zijn zeer geschikt voor lange afstanden dankzij hun sportievere zit en grote bereik.Zo heeft u altijd een steuntje in uw rug. Snelle e-bikes met krachtige middenmotor maken bijvoorbeeld goede sier op heuvelachtig terrein. Elektrische fietsen met voorwielmotor zijn perfect voor dagelijks gebruik. Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ heeft u de keuze uit verschillende elektrische hybride fietsen van de beste A-merken. Kom voor een e-bike proefrit en het beste advies langs in één van onze winkels.

Niet alle fietsen zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets. 

Filteren

Artikelen 1 tot 48 van 83 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Filteren

Artikelen 1 tot 48 van 83 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Elektrische hybride fiets kopen

Een elektrische hybride is perfect voor woon-werkverkeer en recreatieve ritten in het weekend. U kunt er gemakkelijk lange(re) afstanden mee afleggen. Dankzij een sportieve zit en het grote bereik van de versnellingen kunt u ook op heuvelachtig terrein en bij wind tegen comfortabel en gemakkelijk fietsen. Wanneer u een nieuwe elektrische hybride fiets aanschaft via Profile 'de Fietsspecialist' ontvangt u de servicepas, waarbij u in veel gevallen kunt kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Zo kunt u, dankzij de verlengde garantie, zorgeloos blijven fietsen. Ook na de standaard fabrieksgarantie. Kijk in de webshop of vraag in de winkel bij welke e-bikes het 5 jaar garantiepakket aangeboden wordt en vraag in de winkel naar de voorwaarden.