Sparta elektrische fiets dames

Op zoek naar mooie Sparta elektrische damesfietsen? Die vind je hier! Wil je advies over de juiste framemaat? Bekijk dan eens onze blog over framematen. Voor extra informatie of een proefrit op een elektrische damesfiets van Sparta ben je uiteraard altijd welkom in de Profile 'de Fietsspecialist' winkel in jouw buurt
Lees meer
18 van 21 resultaten
Sorteren op

Is Sparta een goed merk voor elektrische damesfietsen?

Met de vele jaren ervaring die het Apeldoorns merk heeft in het creëren van geavanceerde elektrische fietsen, maakt Sparta één van de beste merken voor een elektrische damesfiets. Deze Sparta damesfietsen onderscheiden zich van de herenfietsen door de lage instap. Bij damesfietsen wordt vaak extra aandacht besteed aan hippe lakkleuren en mooie golvende framevormen. Door de lage instap kan iedereen gemakkelijk opstappen. Daardoor worden damesfietsen tegenwoordig ook vaak 'fietsen met lage instap' genoemd.

Hoe lang gaat een Sparta elektrische damesfiets mee? 

Een Sparta elektrische damesfiets is speciaal ontwikkeld, zodat jij jarenlang plezier kan hebben van jouw fiets. Tijdens de productie van de fiets, worden alleen maar A-merken gebruikt zoals het merk Bosch die een van de beste middenmotoren levert. Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe je met jouw fiets omgaat. Het is waarschijnlijk onmogelijk om jouw elektrische fiets continue droog te hebben staan, maar als je hem 's nachts droog in de schuur zet, scheelt dat al een hele hoop. Ook is het verstandig om regelmatig een service- en onderhoudsbeurt in te plannen. 

Je krijgt in ieder geval 10 jaar garantie op het frame en 2 jaar fabrieksgarantie op vrijwel alle overige elektrische onderdelen. Wil je 5 jaar zorgeloos fietsen? Kijk dan naar ons 5 jaar garantiepakket.

Unieke eigenschappen van Sparta elektrische damesfietsen

Sparta is het eerste fietsenmerk dat begon met het op de markt brengen van elektrische fietsen. Daarom zijn tegenwoordig de elektrische damesfietsen van Sparta niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Deze fietsen zijn speciaal ontwikkeld zodat jij onbezorgd op weg kan naar alle bestemmingen. Sparta richt zich specifiek op woon-werkverkeer. Fijn van A naar B en nog sneller weer naar huis dus op je Sparta elektrische damesfiets.

Sparta elektrische fiets Ion

Sparta loopt al jaren voorop met het ontwikkelen van elektrische fietsen en heeft daarom de mogelijkheid gehad om ook zijn eigen elektrisch systeem te ontwikkelen: Sparta Ion. Dit systeem wordt alleen gebruikt bij een aantal Sparta elektrische fietsen.

Hoe snel mag een Sparta elektrische damesfiets?

De maximum snelheid van een Sparta elektrische damesfiets is 25 km/u. Dit is de wettelijke maximum snelheid voor alle elektrische fietsen in Nederland. Als je van plan bent om nóg sneller op je bestemming te komen, kijk dan naar een speed pedelec.